Чого їх всіх так бомбить від #Кава_на_Майдані?

0
585
кава на Хрещатику

Хочете знати? чого їх всіх так бомбить від #Кава_на_Майдані?

Бомбить вже 2-й тиждень підряд і вони не знають? як від цього позбавитися… Що абсолютно не характерно для трьохденного стандартного бомбіння.

Бомбить тому, що всі ці 3 роки їм нав’язували 3 типи “патріотизму”. І вони надягнули ці образи на себе, уявили себе потріотами і їм так зручно, бо більше нічого робити не треба і ти – герой. Правда, лише в твоїх власних фантазіях.

Перший тип “патріотизму”, умовно – “парасюковський”.

Це такий собі потрійот з усіма візуальними ознаками потріотизму – вишиванка, прапор, камуфляж, татова воздушка і вічний процес чищення зброї.
Для такого потрійота характерно ходити по вулицях мирних міст в камуфляжі, кричати в Теребовлі “Смерть ворогам!”, в армію – ні, ні, бо там “АТО, а не війна”, там за олігархів воюють, а справжній потрійот буде наступати тільки на Москву, та й взагалі в Перемишлянах війни нема, а на Донбасі нехай воюють жителі Донбасу.

Тому потрійот краще покричить про режим внутрішньої окупації в себе на фейсбуці і з прапором “Рабів до раю не пускають!” буде спалювати плюшевого зайця біля Рошену, або рвати портрет Порошенка.

Бо це революційно – раз. Безпечно – два. Модно – три. Лайки в фейсбуці – чотири.

Другий тип “патріотизму”, умовно – “лещенківський”.

Це такий фейковий інтіліхент, не обов’язково бути інтіліхентом, не обов’зково бути розумним, важливо себе таким уявляти, навіть будучи ніким. Більшість з них і є ніким і за 3 роки срачів на тему корупції, державного управління і т.д., так і не відкрили бодай Конституцію.

Інтіліхент бореться з корупційов. Нещадно бореться. Інтіліхент – антикорупціонер. Якщо інтіліхент антикорупційонер, то, відповідно, всі інші – корупціонери. Якщо ти заявиш інтіліхенту-антикорупціонеру, що він їсть гівно і що на динамік від китайської іграшки ніхто не прослуховує, то інтіліхент опрідільонно назве тебе порохоботом і захисником бариг-корупціонерів, якого найняли спеціально, щоб боротися особисто з ним.
За 3 роки нещадної боротьби, інтіліхенти-бурці з корупційов поставили 1323232 лайки і з’їли по 12 тон лайна про бариг, спостерігаючи як їх годувальники покращують свої житлові умови за невідоме бабло.

Але процес нещадної боротьби з корупційов продовжує тривати, бо влада їх пздц як боїться, тому придумала порохоботів, щоб захистити себе від їх чавкання лайна в інтернетах.

Третій тип “патріотизму”, – умовно “єгорківський”.

Це щось середнє між першими двома.

Ці три типи образів активно нав’язувались, з цього ідіотизму робили хайп, типу #воваїбаш, створювали тренди, дебілізм про #атопутіннападе возводили до рівня релігії, таким чином ввігнавши в образи “бурців з владою” величезну кількість людей.

Всі ці люди не можуть сказати з чим вони борються і для чого, не можуть навести приклади своєї “боротьби”, не можуть навести приклади своїх претензій, вони просто ресурс, який функціонує в межах встановлених штампів.

А на запитання які виходять за межі марічкосвіту і зазомбованих штампів, ви, як правило, почуєте відповіді про лизання дупи і шоколад.

Відхилення від цих трьох нав’язаних типів образів / моделей поведінки – захист бариг.

Зізнатися в тому, що відбуваються позитивні зміни – сором. Тому, приміром, безвіз – це зрада, бо документів багато. Тому, приміром, дороги будують… але скільки ж крадуть ууууу, та й взагалі то не влада будує, а народ України. Тому, приміром, джавеліни – вже продані сєпарам за бутилку.

Всі ці люди усвідомлюють, що вони просто клоуни, а їхня “боротьба” – це просто смішний фейк, але зізнатися собі, що ти дурний, смішний – не так вже й просто. А ще важче зізнатися собі, що той, кого ти весь час травив – виявився правим. Тому вони скочуються все нижче і нижче, то звеличуючи янека, то вже без зайвого сорому злягаючись з ворогами.

Тепер про те, чому вони горять…

Горять вони тому, що кавою на Хрещатику порушено фундамент на якому тримався їхній світ/їхні образи/їхні поведінкові моделі.

Як то виходити на Майдан і не палити шини? І навіть фаєри? І не кричати про погану владу? Як це взагалі може бути?

Як то порохоботи виходять на Майдан? – Їх же не існує!

Як то порохоботи просто п’ють каву і знайомляться? – Вони ж би мали захищати владу, їх для цього створили! Ми ж їм навіть гасла придумали сміщні про захист Роттердаму+.

Як то серед порохоботів є військові? – Всі військові в окопах з поганим настроєм скидають владу!

Як то серед порохоботів є волонтери? – Нормальні волонтери кричать про голих-босих!

Як то Порошенко нікого не звіз? І навіть бюджетників? Як таке може бути?!!

Як то всі хто обіцяв прийти – прийшли? Без істерик на ТВ, без рекламок, без мільярдів лайків, без заклику ідола? Самі прийшли? З інших міст приїхали за свої гроші??? За свої гроші купляли шоколадки і роздавали іншим?

Як то самі зібрались? Як то нікого старшого не було? Як то ніхто ними не командував, як то накази по методичках не роздавав?

Тому не важливо скільки там було людей (хоча людей було достатньо для знайомства), їх коробить від ПОВЕДІНКИ цих людей. До дикарів вони були готові, до бюджетників – теж, а до того, що вперше за 4 роки вийдуть нормальні люди, щоб познайомитися між собою – ні.

Бо це нормальна, абсолютно природна і щира поведінка людей. А не маскарадні образи, в яких вони перебувають.

Це та поведінка, яка якраз була на Майдані 4 роки тому. А Майдан вони вже присвоїли собі, ніколи там і не будучи. Впевнений, що Майдан вони теж називали війною олігархів руками обдурених людей, ставлячи себе вище всіх. Інакше б мали розуміти мотиви інших людей, тим більше пам’ятаючи як клеймили майданівців.

Поведінка людей на Хрещатику під час кавопиття оголяє їхні “тили”, роблячи їх маскарадні образи “бурців з режимом” кумедними і дикими, показуючи, що з ніким і нічим вони не боряться, а просто невдало імітують.

Тому й будуть вони горіти ще багато часу, разом з тими, хто так дбайливо нав’язує цим людям таку дику поведінку.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин