У найближчий місяць на великих екранах Людина-Мураха буде рятувати світ, Дуейн Джонсон витягувати з пожежі сім’ю, а Том Круз відновлювати справедливість.

ЛЮДИНА-МУРАХА І ОСА

Це вже двадцятий фільм, який не тільки продовжить історію Людини-Мурахи, але і познайомить глядача з новим, не менш оригінальним персонажем.

Скотт Ленг, роль якого знову дісталася Полу Радду, традиційно намагається покінчити зі своїм супергеройський минулим і стати більш реальним героєм для власної дитини. І поки він балансує між сім’єю і обов’язоком, за нього все вирішує доля в особі доктора Хенка Піма (Майкл Дуглас).

Справа в тому, що в місті з’явився невловимий злодій, який з легкістю проходить крізь будь-які стіни і перешкоди. Йому під силу вкрасти що завгодно, звичайні спецслужби з цим впоратися не можуть, тому відповідальна місія покладена на Скотта, якому доведеться знову надіти костюм героя і зупинити зловмисника за допомогою напарника – Оси (Еванджелін Ліллі), яка вміє зменшувати предмети і зменшуватися сама.

У фільмі також знялися Джеремі Реннер, Мішель Пфайффер і Лоуренс Фішберн.

Прем’єра намічена на 5 липня.

МОНСТРИ НА КАНІКУЛАХ – 3

Мешканці потойбічного світу повертаються на великі екрани. І в цей раз граф Дракула займеться, нарешті, своїм особистим життям. З моменту закінчення другої частини пройшло достатньо часу. І Мевіс, дочка графа, встигла не тільки вирости, але і ощасливити тата онуком, який теж, на радість всім, став вампіром.

Щасливий дідусь приїжджає в свій готель і з жахом виявляє, що якийсь багатій має намір побудувати на його місці новий центр відпочинку і розваг. Зрозуміло, цього не можна допустити, і Дракула збирається боротися до останнього, щоб захистити творіння своїх рук. А поки він вирушає разом зі своїми друзями в круїз на комфортабельному лайнері, де, за задумом Мевіс, повинен відпочити і набратися сил. Насправді ж виявляється, що капітаном цього судна служить загадкова Еріка, в яку князь тьми закохується по вуха.

Мевіс не схвалює захоплення батька, вона намагається всіляко розлучити нову парочку. А тим часом з’ясовується, що Еріка є нащадком Ван Хельсинга, легендарного мисливця на вампірів, від якого вона успадкувала ненависть до всіх представників іншого світу, яких має намір знищити, поки вони будуть веселитися на її лайнері.

Прем’єра намічена на 12 липня.

ХМАРОЧОС

Здоровань Дуейн Джонсон, якого буквально недавно ми бачили в новій версії старого хіта 90-х “Джуманджі”, в новому фільмі перевтілюється в колишнього керівника групи порятунку заручників ФБР і ветерана Уілла Форда. Він давно відійшов від справ, обзавівся сім’єю і заробляє на життя оцінкою рівня безпеки висоток.

Уілла цінують як фахівця, тому саме його сім’ї пощастило стати першими мешканцями новітнього хмарочоса під назвою “Перлина”, створеного в Китаї. Вони переїжджають та насолоджуються видами, поки одного разу на рівні 98-го поверху не трапляється вибух. Дружина і діти виявляються заблокованими від шляхів порятунку стіною вогню, а Уілл тим часом всіма силами намагається пробратися в палаючу будівлю, щоб їх витягнути. Але на його шляху раптово встають терористи, яким він повинен допомогти, якщо хоче врятувати тих, хто йому дорогий.

Прем’єра намічена на 12 липня.

ТАЛЛІ

Режисером цієї драматичної оди материнству виступив Джейсон Рейтман, на рахунку якого не менше зворушлива стрічка під назвою “Джуно” (2007), також про роль материнства, тільки в дещо іншому вигляді. Тут мова піде про Марло (Шарліз Терон), матір трьох дітей, яка чекає на четверту дитину.

На перший погляд, в її житті все добре – люблячий чоловік, життєрадісні діти, будинок. Але сама вона вже на межі – виснажена, засмикана і починає зриватися. У цей момент на допомогу приходить брат Марло, який в якості подарунка вирішує піднести сестрі нічну няньку – дівчину Таллі, яка візьме на себе частину материнських обов’язків хоча б на деякий час.

Як і більшість матерів, Марло проти чужих в родині і не дуже рада Таллі. Однак через деякий час вона розуміє, що не дивлячись на всі дивацтва і примхи, дівчина виявляється справжньою знахідкою, яка допоможе усвідомити самій Марло, що та може теж стати щасливою і радіти життю.

Прем’єра намічена на 19 липня.

МІСІЯ НЕЗДІЙСНЕННА: ФОЛАУТ

Невтомний суперагент Ітан Хант в особі Тома Круза стає заручником обставин після того, як чергова секретна місія його відділу завершується повним провалом. З наслідками цього стикається весь світ, а самого Ітана безпідставно підозрюють в існуванні прихованих мотивів.

Перед новою командою, частиною якої стає і він, постає завдання максимально швидко виправити ситуацію і врятувати мільйони життів. Але одночасно виявляється, що життю самого Ітана загрожує небезпека. Причому з боку його нових напарників. Тільки він в будь-якому випадку залишається найкращим у своїй справі, а це значить, що здаватися він не має наміру.

Цей фільм став уже шостою частиною шпигунської екшен-франшизи, в якій також можна буде побачити нинішнього супермена Генрі Кавілла, Алека Болдуїна і інших іменитих акторів.

Прем’єра намічена на 26 липня.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин