12 вересня, тактичні навчання з бойовою стрільбою танкової бригади Корпусу резерву відвідали члени Київської асоціації військових аташе (КАВА) на запрошення начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерала армії України Віктора Муженка.

– У Збройних Силах України підготовлено понад 160 тисяч резервістів оперативного резерву першої черги. Сьогодні маєте нагоду спостерігати за практичної фазою навчань з резервістами другої черги у складі танкової бригади Корпусу резерву, – поінформував військових дипломатів генерал армії України Віктор Муженко.

Військовослужбовці оперативного резерву другої черги проходять навчальні збори упродовж 45 діб у два етапи. На першому проведено індивідуальну підготовку резервістів у вищих військових навчальних закладах.

Під час другого етапу резервістів розподілено по підрозділах, у складі яких проведено злагодження екіпажів, взводів, рот, батальйонів. Також відбулися тактичні навчання з бойовою стрільбою у складі підрозділів і на завершення другого етапу відбулися бригадні тактичні навчання з бойовою стрільбою.

Військові аташе іноземних країн поділилися враженнями та висловили позитивні відгуки про практичні виконання вправ українськими танкістами, за якими вони спостерігали.

Начальник Генерального штабу, спілкуючись з учасниками навчань, оцінив впевнені дії екіпажів та підрозділів, окремо відзначив вмотивованість добровольців оперативного резерву.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин