Сітка Agripress від постачальника якісного обладнання компанії «АГ-БАГ-УКРАЇНА»

0
15480
AgriPress

Незалежно від досвіду кожен фермер знає про важливість правильного зберігання корму. За звичкою і небажанням враховувати сучасні технології частина аграріїв використовує для цієї мети шпагат. Більш освічені підприємці йдуть в ногу з часом і замість застарілого способу застосовують сітку для тюкування. На сайті https://ag-bag.ua докладно розписані переваги нового методу, а також представлений широкий асортимент продукції європейського виробництва.

Основні переваги сітки AgriPress

  • Міцність і еластичність. Виріб виконаний з якісних матеріалів, тому відмінно тримає задану форму. Завдяки компактному розміщенню і належному збереженню вмісту сітка для тюкування користується підвищеним попитом.
  • Точність обмотки. Пакування позбавляє від незручностей неякісної обмотки. Однак, щоб добитися максимального ефекту, можна скористатися агрострейч-плівкою – так вдається досягти ідеально гладкої поверхні.
  • Універсальність. AgriPress сумісна з будь-якими типами прес-підбирачів. Шукати альтернативні пакувальні матеріали або турбуватися про те, що сітка не підійде техніці, не варто.
  • Вигода. Витрати виробу мінімальні, що дозволяє значно економити на сировині.
  • Безпека. Залишки обв’язувальних матеріалів ніколи не потрапляють в корм.

Крім перерахованих вище плюсів, слід зазначити збільшену швидкість роботи обладнання з сіткою. В порівнянні зі звичним шпагатом продуктивність приблизно в чотири рази вище – це сприятливо позначається на економії палива.

Ще трішки переваг

Сінов’язальна сітка виробляється з сучасної сировини – поліетилену HDPE. Наявність УФ-стабілізаторів підвищує міцність виробів, роблячи їх довговічними. В європейських країнах фермери давно гідно оцінили відмінні експлуатаційні характеристики продукції. Але головна причина попиту – вигідне співвідношення ціни і якості.

AgriPress – сучасний спосіб зберігання і упаковки, що дозволяє заощадити без шкоди для надійності. Сіткою можна обв’язувати сінаж, солому і сіно. При бажанні стати професіоналом і домогтися результатів в аграрній справі є сенс задуматися про інноваційну продукцію.

Якщо ви ніколи не чули про сітку для тюкування, не поспішайте відмовлятися від новинки на користь старих методів. Фахівці компанії «АГ-БАГ-УКРАЇНА» розкажуть про продукцію, підкажуть, на якому варіанті зупинити вибір і запропонують приємні умови співпраці.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин