“Нарік”, Філарет і томос

0
707
Нарік і Філарет. Новини України сьогодні. AdverMAN

Серед “борцунів” справжня істерика: а-а-а на церемонії підписання Томосу був кримінальний авторитет Нарік. Семенченко і Касьянов, Найєм і Гужва – коротше всі ті самі пики несамовито волають.

А слідом за ними завили й профеійні “зрадофіли”, з тих, що замість “Роттердам+” пишуть “Амстердм+” та “Ноттердам+”

Тому мене попросили написати про це пару слів. Бо це цікаво.

Дісно, ось питання: а що вам відомо про цю людину, панове “зрадофіли”? Реально що ви про нього знаєте?

З Гужвою та Найємом зрозуміло – у них замовлення. Але ви перш ніж за ними верещати, поцікавилися цим питанням? Ні? Знаєте, хто запросив цю людину на підписання Томосу?

Хочете трохи розповім? Олександр Петровський (по вітчиму, Налекрешвили – прізвище його батька, звідси кримінальне прізвисько, а не від того, що він наркоман) кримінальний авторитет. КОЛИШНІЙ. Один з найжорстокіших і найвідоміших не лише у Дніпрі, а й в Україні. Усе це було. Але.

Кажуть, якось він отримав кілька куль, його незрозумілим чином лікарі витягли з того світу й після цього авторитета на прізвисько “Нарік” не стало. Кримінальний бізнес він покинув і прийшов до Церкви. Причому – не московської.

Наразі Олександр Петровський належить до найбагатших і найповажніших бізнесменів Дніпра. Колишній бандит? Так. Але – колишній. Людина, знаєте, здатна змінюватися.

Вам біографію Рокфеллера нагадати? Морганів, Ротшильдів і навіть Рузвельтів? І що?

Між іншим, усі знають, що Дніпро у 2014 від сепарів врятував пан Коломойський? Правда? Це сам Коломойський про себе на своєму телеканалі розповів. Так і сказав: я сам-один рятував. Ілько Муромець такий собі.

А от Петровський (до речі, на той момент друг і діловий партнер Коломойського) про свою роль у захисті України з телевізора не кричав. Він витрачав мільйони на екіпіровку добробатів та ЗСУ, допомагав грошима та ресурсами, підтримував шпиталі та фінансував лікування поранених. І досі це робить.

24 серпня 2017 року його нагороджено Хрестом Івана Мазепи як представника волонтерської організації “Серця кіборгів”. Другий нагороджений – комбанатн УПА Теодор Дячун.

Його матір Оксана у 2016 отримала медаль “За сприяння Збройним Силам України”.

3 листопада 2015 года патріарх УПЦ КП Філарет нагородив Олександра Петровського церковним орденом пророка Ілії. Нагородив не просто так: колишній кримінальний авторитет протягом багатьох років був одним з головних меценатів української Церкви. Був тоді, коли усі ці гужви та найєми навколр Фодорича танцювали вприсядку.

Не знаю, скільки Найєм та Касьянов пожертвували на українську справу – відомо точно, що колишній кримінальний авторитет задовго до того (зараз багато хто біжить примазуватися) як заговорили про Томос, разом з Філаретом боровся за Помісну церкву.

На фото ви бачите листопад 2017 року. Святійший Патріарх Київськиій і всея Руси-України Філарет освятив щойно побудований за гроші мецената “Український дім” з недільною школою та храмом ікони Божої Матері “Нечаяна радість”. Це перший храм в центрі Дніпра УПЦ КП за останні 100 років.

І коли ви читатимете одкровення від апостола феесбешної брехні Гужви про “Наріка поруч з Порошенком”, не забувайте: на вручення Томосу Петровського запросив не Порошенко, а Філарет. Данина поваги й елементарна вдячність людині, яка багато років була і є поряд.

І коли ви, пани “зрадофіли” будете перепошувати помиї Гужви або іншого феесбешного хомячка, майте на увазі: Христос звідти за вами спостерігає.

Він все бачить. І все пам`ятає. В тому числі й те, кого саме було розіп`ято на сусідніх з Ним хрестах. А також про фарисеїв. І Йому краще за вас відомо і про колишніх злочинців, і про колишніх блудниць.

Павло Бондаренко

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин