ТІК – Циклони

Я радий, що більшості виборців пісня зайшла.

Хочу наголосити, що це не сатира на нинішніх кандидатів, ідея «Циклонів» набагато глибша – фактично, це відповідь на запитання, чому українці зачаровуються кандидатами, голосують за них, а потім по факту розчаровуються і при владі з‘являються ті ж самі біг-морди, тільки в профіль.

Виборці мають право зачаровуватися, але при цьому повинні усвідомлювати свою відповідальність. Якщо корова призначена давати молоко, то використовувати її на кінних перегонах – дурна ідея, як би ви ту телицю не обожнювали. І навпаки, купувати племінного коня, розраховуючи на збільшення надоїв на душу населення, м‘яко кажучи, недалекоглядно.

Але цю інформацію люди пропускають мимо вух. Тому я вирішив у гумористичній формі звернути увагу виборців, що це саме вони у кабінках на дільницях приводять до влади корупціонерів, диктаторів та високопоставлених бездар. (Тих самих, які в період виборчої кампанії грошима чи гречкою задобрюють свій електорат.) У такий не хитрий спосіб одні нові обличчя змінюються іншими, але якість влади від того не стає кращою.

Ось у цьому глибинна суть пісні, і тут не важливі імена, згадані в ній. (Тим паче, що всі вони вигадані, і будь які співпадіння з реальними кандидатами є плодом вашої фантазії. 🙂

Треба змінювати в першу чергу ментальність виборця, а не лише обличчя при владі. Ось про що треба думати.

Віктор Бронюк

Слухайте також пісню 16-річної киянки Марії Мірошниченко про те, що Ілон Маск – марсіанин:

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин