Гурт “Антитіла” випустив шостий альбом – Hello та відеокліп на його титульний трек.

У альбомі – десять пісень, чотири з яких вже були відомими, а також шість нових треків.

В альбомі Hello “Антитіла” прагнули зробити “музику на роки”, поєднавши синтезатори і оркестрове звучання. Глибокий смисл пісень і світлі емоції, сучасні танцювальні біти і баладні мотиви.

Як повідомив Тарас Тополя, цей альбом став символічним підсумком роботи за два останні роки. “Hello – це новий світанок! Наш світ вже ніколи не буде таким самим, яким він був раніше. Усі ми оцифровуємо реальність, об’єднуємося у незвичні форми заради завтрашнього дня. Ми прислухаємося до інтуїції, обчислюємо майбутнє, максимально стискаємо час і відстань. Чистий розум чи пусті голови, хеппі енд чи фатальний фінал — все це залежить лише від нас із вами”, – розповів Тополя.

У відеокліпі Hello головну роль іграв фронтмен іншого українського гурту, Detach, – Олексій Веренчик, який був тут також і режисером. На відео ми бачимо постапокаліптичну картинку, де головний герой повертається на Землю після ядерної катастрофи з метою перевірити, чи придатна планета для життя. Зйомки кліпу відбувались під Києвом упродовж чотирнадцяти годин.

“Голлівуд плаче за тобою, Льоха 🙂 Режисер цього відео – теж Олексій Веренчик і цей космос створював він. Коротше, менше слів. Дивіться! Ця історія точно не залишить вас байдужими”, – кажуть музиканти Detach.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин