Правда про 25%, Big Data, нову ментальну зброю і красиву Україну

0
324
Мозок. Новини України сьогодні. AdverMAN

Отже, доповідаю.

1. Тривожна частина доповіді

Україна стала жертвою BigData-атаки. Слабкі головою громадяни отримували її “з усіх боків в будь-яких кількостях”©, але заради однієї мети. Це коли різним людям надається різна, відповідно до їх прглядів, але така, що однаково тисне на емоції, зомбуюча інформація проти чого-небудь або кого-небудь. У різних людей викликається ірраціональна ненависть до одного і того ж явища або персони. Тепер це робиться в основному за допомогою соціальних мереж. Але не тільки.

Сюди наклалося люте бажання Бєні помститися, рейдернув усю країну. Гівносеріали для слабких мізків – найстрашніше. Я вже писав про це. У людини виникає звикання до алогічності сюжету, фальшивої грі акторів, до брехні як такої. До простих псевдорішень складних питань. А після цього можна втюхати будь-яку мавпу в якості президента. Глядачеві-виборцю в поведінці мавпи вже нічого не здасться дивним, адже в серіалах так все і відбувається. Ну і багаторічне звикання до пики й голосу під соусом “типу гумору”.

BigData – це також і нідерландський референдум, і Brexit, і т.п.

2. Оптимістична частина доповіді

Навіть після подвійної важкої атаки Україна поки ще стоїть. Подвійний нокаут поки не відбувся, є критичний нокдаун.

Чому?

Близько 25% людей не піддаються гіпнозу. Вони не дозволяють зловити усю свою увагу на голос, блискучу цяцьку, не перестають помічати навколишній світ і його небезпеки, навіть якщо їх сильно зацікавило щось одне.

Адже ви відчуваєте, що ці ваші 25% не зі стелі взялися, що це показник чогось важливого? І ваше почуття вас не обманює. Ви швидше за все не зомбі.

3. Конструктивна частина доповіді

З радісним сумом 🙂 повідомляю. Не намагайтеся розтлумачити щось зомбакам. Вони не зрозуміють і ще більше зненавидять вас – ви робили їм боляче тим, що змушували думати.

Препаруйте ситуацію в лабораторії. І впливайте. Знімайте чари. Прибирайте установку на баранячий біг на заклання. Надавайте позитивні установки – на країну в ЄС і НАТО, на незалежність і вільне багатство, а не на золотий ланцюг раба.

Як? На емоціях. Дайте злякатися обриву, потім поверніть мордою до веселого сонечка, жовтого від соняшників поля і яскравого синього неба над ним. Хай буде Україна.

4. Сердита частина доповіді

Про те, що треба не виростити зомбаками молоде покоління, я неодноразово говорив.

Але пан Порошенко, як і в молодості, так і тепер – гіперсамовпевнений нарцис – вважав за краще знову нікого не слухати і стрімко просрав другий термін президентства.

Є ж механізми, є ідеї, є проекти. Але хочеться умити руки і піти, грюкнувши дверима.

Протн й мріється коли-небудь побачити красиву, вільну, розумну, сильну і заможну Україну.

Амінь. 🙂

Андрей Мирошниченко

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин