33 типи озброєння та спецтехніки Росії в Україні

0
263

Міжнародна спільнота InformNapalm під час моніторингу та розвідки відкритих джерел інформації (аналіз супутникових знімків, відео випадкових свідків, особисті фото з соціальних профілів найманців і кадрових російських військовослужбовців) провела ідентифікацію понад 30 типів озброєння та спецтехніки Російської Федерації на Донбасі.

В основному це порівняно нові зразки, які надійшли на озброєння ЗС Російської Федерації в період з 2004 по 2015 рік. У звіті є також кілька зразків старої радянської техніки, які були зняті з озброєння ЗС України, але не були захоплені як трофеї у ході бойових дій, що прямо вказує на російський слід появи цієї техніки на окупованих територіях Луганської та Донецької областей.

За результатами проведених у період з 2014 р. по 2016 р. власних OSINT-розслідувань InformNapalm сформував інформаційну базу даних озброєння та техніки ЗС РФ на Донбасі.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин