Бокс. Олександр Гвоздик переміг Айзека Чилембу

0
813

Український напівважковаговик Олександр Гвоздик (12-0, 10 КО) здобув 12-ту перемогу на профі-ринзі, перемігши технічним нокаутом досвідченого малавійця Айзека Чилембу (24-5-2, 10 КО).

Протягом всього поєдинку в Лас-Вегасі український бронзовий чемпіон Ігор у Лондоні-2012 володів ініціативою над суперником, раз за разом турбуючи його своїми ударами, на що практично не отримував відповідей.

Після восьмого раунду, який пройшов під повним домінуванням Гвоздика, кут африканця зняв свого боксера з бою, заявивши, що у нього травма руки.

Таким чином, Гвоздик переміг найбільш досвідченого та серйозного суперника у своїй кар’єрі і зробив ще один крок назустріч титульному поєдинку.

Раніше український боксер Тарас Шелестюк (15-0, 9 КО), який виступає у першій напівсередній вазі, здобув 15-ту поспіль перемогу на професійному ринзі, перемігши одноголосним рішенням суддів американця Хайме Ерреру.

Перед цим Василь Ломаченко (6-1, 4 КО) посів сьоме місце у рейтингу кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією авторитетного журналу The Ring.

У середині листопада стало відомо, що наступним опонентом українського чемпіона світу з боксу за версією WBO в першій важкій вазі Олександра Усика (10-0, 9 КО) стане південноафриканець Табісо Мчуну. Бій відбудеться в американському Інглвуді на арені Форум 17 грудня 2016 року.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин