Українська армія в 2016 році: сила, якій можна довіряти

0
266

У 2016 році в українській армії служили 250 тисяч військових, тобто на 100 тисяч більше, ніж в 2014-му. Відтепер це одна з найбільших армій в Європі. Тільки в цьому році контракти з ВСУ підписали 65 тисяч українців. Близько 7 тисяч поповнюють лави ЗСУ щомісяця.

Витрати на оборону зросли вдвічі в порівнянні з 2014 роком. Тепер у нас є 5 батальйонів, підготовлених за стандартами НАТО. Цього року було майже 900 навчань, 20 – на рівні бригади. Українські військові взяли участь у 10 міжнародних навчаннях. Була створена спільна литовсько-польсько-українська бригада.

700 іноземних інструкторів тренували українських бійців упродовж року. Також в Україні з’явилися Сили спеціальних операцій, частини спецпризначення і підрозділи інформаційно-психологічних спеціальних операцій.

З початку АТО ВСУ отримали 8400 нових і модернізованих зразків озброєння і техніки. Тільки упродовж цього року розроблено 11 інноваційних зразків. Українську військову продукцію закуповують більше 60 країн.

63% українців довіряють ВСУ, це на 18% більше, ніж в минулому році.

* * *

Українська армія щороку стає сильніше. Стрімка професіоналізація, участь в багатонаціональних навчаннях, створення Сил спеціальних операцій та досягнення сумісності з військами країн НАТО – нове відео Офісу Реформ МОУ та агентства StratComUA розповідає про найбільші досягнення Збройних сил України в 2016 році.

Ukrainian Army gets stronger every year. Rapid professionalisation, taking part in multinational exercises, creation of Special Operations Forces and improving interoperability with NATO forces – the new video by the MoD Reforms Office and agency StratComUA highlights major achievements of Ukraine”s Armed Forces in 2016.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин