Radiolist. В інтернеті можна зручно слухати українські онлайн-радіостанції

0
453
радіо, radio. AdverMAN

В Україні стає все більше онлайнових радіостанцій, і нещодавно з’явилась можливість слухати їх на одному сайті. Український розробник Ігор Стефурак створив платформу Radiolist, де збирає вітчизняні радіостанції, які транслюються в інтернеті.

Сам розробник каже, що упродовж грудня слухав українські онлайн-радіостанції замість звичних плейлистів. Він спробував Radio Skovoroda, Радіо Аристократи, Old Fashioned Radio та Urban Space Radio. Йому сподобалися ці станції, і він вирішив зібрати їхні стріми на одній сторінці, щоб перемикатися між потоками, коли набридає. Адже Стефурак вважає, що в українських радіостанцій є одна спільна проблема: «Вони випускають шоу у форматі подкастів, але не турбуються про дистрибуцію. Кожне шоу повинно мати свій потік, щоб слухачі мали швидкий доступ до контенту зі смартфонів».

На початку сайт пропонував слухати чотири канали, але зараз на Radiolist вже 11 вітчизняних онлайн-радіостанцій: Radio Skovoroda, Радіо Аристократи, Old Fashioned Radio, Urban Space Radio, Бармаглот, Radio Submarina, Радіо Воздух, РокРадіо, Пюре, 20ft Radio і Радіо Барабан.

На думку розробника, користувачі будуть все більше переходити з FM в інтернет. Наприклад, днями Норвегія вимкнула FM-радіо, а скоро це саме зроблять Швейцарія, Великобританія та Данія.

Слухати Radiolist

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин