Авдіївка. Росія продовжує атакувати

0
349
Авдіїівка, мурал, війна. AdverMAN

Підрозділ російської гібридної армії пішов в наступ під Авдіївкою, повідомив глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

“Спочатку самі запросили режим тиші, але через 10 хвилин перегрупувалися і пішли в наступ. Про це мені повідомив командир 72-ї бригади”, – уточнив він.

За словами Жебрівського, українські військові відбили атаку.

“Наші війська відбили атаку. Кілька бойовиків вбито, серед них і терорист на прізвисько “Консул”. Зараз бій триває”, – резюмував він.

Раніше Жебрівський повідомляв, що представники Спільного центру з контролю і координації (СЦКК) повідомили про надходження письмової гарантії з російської сторони про припинення обстрілів в Авдіївці з 10:00 до 17:00 вівторка, 31 січня.

Повідомлялося також, що влада області готується до можливої евакуації 8 тисяч жителів з Авдіївки.

29 січня путіністи атакували позиції українських військовослужбовців в Авдіївці Донецької області.

29 січня загинуло п’ятеро бійців – все з 72-ї Гвардійської окремої механізованої бригади, дев’ять отримали поранення, ще четверо були травмовані.

30 січня, за даними прес-центру штабу АТО, троє військовослужбовців загинули, сімнадцять були поранені і троє травмовані.

Прес-служба 72-ї бригади повідомила: “За підтвердженими даними, втрати противника за два дні інтенсивних боїв склали більше сотні людей. Близько 60 російських військовослужбовців знаходяться в морзі Калінінського району міста Донецьк (кількість ополченців-аборигенів, як повідомило джерело, тут ніхто не рахує)”.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин