Якщо Росія і розв’яже третю світову війну, то гасло буде: “Дайте їжу!”

0
737
Понасенков. AdverMAN

Війна Росії з Україною вичерпається, коли у РФ закінчаться гроші, а на ведення третьої світової війни із Заходом у Кремля не вистачить ресурсів. Про це розповів російський історик Євген Понасенков.

“Коли вичерпаються фінансові резерви, тоді настане кінець військових дій, а потім, коли наш чудовий режим не матиме коштів навіть на виплату зарплат бюджетникам, – ось тоді стане вже набагато складніше влаштовувати різного роду художню військову самодіяльність в інших державах”, – зазначив він.

На думку історика, ризик, що Росія розв’яже третю світову війну, досить малий.

“Якщо вона і розв’яжеться, то гасло буде: “Дайте їжу!” З ким Росія буде воювати в третю світову? Зараз йде вже третя світова війна між ісламістами і цивілізованим світом. Будь-якому диктатору також необхідна війна – тільки на війні вони і тримаються. Але наші нинішні диктатори – не є ідеологічно чесними, як минулі, типу Гітлера, який був злочинцем, але був ідеологічно чесний”, – пояснив Понасенков.

Він підкреслив, що головне для російської влади – зберегти награбоване.

“Коли вони зрозуміють, що ситуація стала катастрофічно небезпечною для награбованого, – тоді вони, звичайно, перестануть грати в конфронтацію із Заходом (хоча справа зайде далеко). Крім того, якби навіть вони зважилися на початок війни з Америкою і з Заходом, то вибачте, на які гроші? Скажуть, що ми, мовляв, “не можемо терпіти ось це все” – все, що ми самі придумали по телевізору, – ну, і що це буде? Жебраки, ненавчені призовники, з єдиним гаслом, який вони можуть вякнуть: “Дайте їсти!” – продовжив історик.

Він додав, що для ведення війни проти США у Росії просто немає флоту.

“Як вони попливуть до ненависної нашому телебаченню Америці? На чому? На чадному “Адміралі Кузнецові”? На постолах? Ну, зроблять якісь шлюпки з дерева – і попливуть з гаслом на білому прапорі з тим закликом дати їжі. Тому я відразу раджу бездуховним американцям і колишнім братам, а нині “бандерівцям-українцям” готувати їжу”, – підсумував Понасенков.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин