Українські хакери опублікують інформацію з пошти Пєскова

0
414
Песков. AdverMAN

Хакери з команди RUH8, що входить в український “Кіберальянс”, заявили, що готові найближчим часом оприлюднити нову порцію пошти високопоставлених російських чиновників, включаючи дані, пов’язані з прес-секретарем президента Володимира Путіна Дмитром Пєсковим.

Про це вони сказали в інтерв’ю агентству Reuters.

Характер і зміст листування Пєскова вони уточнити відмовилися.

Даючи інтерв’ю на умовах анонімності, двоє хакерів сказали, що приблизно раз на тиждень будуть публікувати нові матеріали з поштових скриньок, пов’язаних з помічником Путіна Владиславом Сурковим.

За їх словами, вони передали спецслужбам України частину здобутих за допомогою злому матеріалів. При цьому вони стверджують, що не отримували фінансової або технічної підтримки ні з боку української держави, ні від будь-яких західних країн.

“Українські хакерські групи мають досить високі технічні навички, і тому немає ніякої необхідності, щоб США або будь-яка інша країна підтримувала нас. Це було б дуже екстремально з боку США”, – сказали хакери.

24 жовтня 2016 року українська група хакерів “Кіберхунта” заявила, що зламала електронну поштову скриньку приймальні Суркова і отримала повний доступ до листування неофіційного куратора “українського питання” в Кремлі.

Хакери виклали у відкритий доступ першу частину листів – матеріали 2013-2014 років. Перший лист зі зламаної пошти приймальні датується 24 вересня 2013, останній – 25 листопада 2014 року, коли йшла активна фаза впровадження і розгортання кремлівського проекту “Новоросія”. Всього у відкритому доступі 2410 листів.

“Кіберхунта” запевняє, що матеріали 2015-2016 років передані для аналізу українським спецслужбам і не підлягають розкриттю, зважаючи на їх оперативну цінність.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин