Російські літаки скинули касетні бомби на Алеппо і вбили дітей

0
291
aleppo Алеппо. AdverMAN

Выйськовы літаки Росії завдали удару по трьом районам західної частині Алеппо, які контролює збройна опозиція, повідомляє турецьке агентство Anadolu.

В районі Кафр Деал загинуло дев’ять осіб, в тому числі троє дітей. 30 сирійців отримали поранення.

Представник управління цивільної оборони Алеппо Бабіріс Мешаль повідомив агентству, що для авіаудару застосовувалися касетні бомби.

Російська авіація також завдала ударів по району Дарет Іззе. Використовувалися напалм і білий фосфор. Точна кількість постраждалих невідома.

Один з місцевих активістів Абу Аммар повідомив, що авіація завдала удару і по селу Мінья, розташованому на північний захід від Алеппо. Силам опозиції довелося залишити цей населений пункт.

Військовий конфлікт в Сирії триває з 2011 року. У бойових діях беруть участь урядові війська, опозиціонери, радикальні ісламісти, курди та інші сили. Значну частину Сирії контролюють бойовики ІДІЛ.

Найбільше місто Сирії – Алеппо – з липня 2012 року частково контролюється збройною опозицією. Повстанці утримують схід міста і кілька районів на заході.

Після провалу вересневої спроби встановити перемир’я ситуація в Алеппо погіршилася, місто піддається масованим атакам урядових військ і їх російських союзників.

4 листопада РФ оголосила в Алеппо 10-годинну гуманітарну паузу. У Держдепі США її назвали марною. Ніхто з мирних жителів місто не покинув. 5 листопада авіаудари по місту поновилися.

Russian aircraft dropped cluster bombs in Aleppo and killed children.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин