Конкурс Сила Музики – дев’ятий сезон запрошує

0
8
Конкурс Сила Музики | The Power of Music

Міжнародний конкурс Сила Музики | The Power of Music приймає заявки на участь у Дев’ятому сезоні до 22 травня включно.

Це професійний продюсерський онлайн конкурс співаків, музикантів-інструменталістів, авторів пісень: поетів і композиторів (в т.ч. аранжувальників), диригентів, концертмейстерів, кліпмейкерів тощо. Для авторів, солістів і колективів, дітей і дорослих.

Цікавинки конкурсу

Крім диплому англійською мовою, кожен конкурсант отримує англомовну персональну сторінку в сезоні. Ця сторінка рекламується в мережі (в залежності від обраного пакету). Тому просимо подавати для публікації, крім відео творчих робіт, також цікаві портретні фото гарної якості. Ці фото беруть участь в додатковому конкурсі іміджевих фото музикантів і авторів. А це додаткова реклама для учасників.

Відтепер всі сторінки конкурсантів представлені на Алеї Талантів творчої екосистеми “Музика”.

Цікаві творчі роботи (а також усі в пакетах від “Срібного” і вище) також публікуються в новинах. Найкращі творчі роботи представлятимуться на Алеї Зірок України. Зірковий учасник отримає офіційне запрошення, офіційну публікацію і офіційний сертифікат. І рекламу.

Конкурс також є офіційним відбором кандидатів в номінанти на Суперпремію року Constellation UA, яка вручається за підсумками творчого року кращим співакам, музикантам-інструменталістам, авторам пісень, композиторам (в т.ч. аранжувальникам), танцюристам, хореографам, акторам, режисерам, художникам, вчителям тощо.

Конкурсанти, які вибирають пакет Hollywood, отримують додаткову персональну творчу сторінку (наприклад), яка не залежить від конкурсів і сезонів, яка спеціально налаштована на просування для міжнародної аудиторії – щоб талант знаходили менеджери музичних лейблів, кіностудій і т.д. коли шукатимуть артистів, співаків, авторів пісень, саундтреків тощо.

Конкурсанти, які представили цікаві творчі роботи, отримали Перше місце або Grand Prix і серйозно налаштовані стати відомими артистами, за рішенням журі можуть отримати Сертифікати на просування на суму від 1000 до 10000 гривень.

Докладніше – Положення конкурсу і заявка на участь.

Rонкурс Сила Музики | The Power of Music

Rating: 5.0/5. From 8 votes.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин