З 1 вересня планується очне навчання у школах України

0
41
Українська школа

24 червня на засіданні уряду була ухвалена постанова “Про початок навчального року під час дії воєнного стану в Україні”, в рамках якої рекомендується початок нового навчального року в загальних середньоосвітніх закладах з 1 вересня. Університети мають розпочати навчання з 15 серпня (окрім першого курсу). Очікується, що навчання в школах буде тривати до 30 червня 2023 року.

За словами прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, питання організаційного процесу очної та змішаної форм навчання має бути пропрацьоване місцевою владою. Транспортуванням дітей до навчальних закладів, а також безпекою в освітніх закладах буде займатися МОН, МВС, Мінрегіон та військово-цивільні адміністрації.

Згідно з розпорядженням, до задач органів самоврядування входить організація евакуації учнів у сховища та уроки безпеки, візуалізація евакуаційних шляхів у безпечні місця, організація всіх необхідних умов у цих сховищах, а також наявність тривожних кнопок в навчальних закладах на випадок надзвичайних ситуацій. Уряд вважає, що освітній процес має відбуватися в усіх дитячих садочках, школах та університетах, що перебувають на неприфронтовій території.

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин