Золотий кубок за публiкацiю статтi!

0
398
Золотий кубок 2019

Оновлення. Шановні колеги, з вересня 2023 року ми розширили тематику конкурсу. Подавати матеріали можна не лише на мовну, а на будь-яку освітню тему з будь-яких дисциплін. В тому числі критичні статті про освіту як таку (ви можете підписатися псевдонімом).

Будь ласка, надсилайте тексти, фото і відео (або посилання на них) на Viber 093 857-0388. Конкурс безкоштовний. Всі отримають дипломи, а переможець – великий “золотий” кубок. Також поціновувачі талантів можуть купити і подарувати кубок учаснику конкурсу (про це йдеться нижче).
_____

Шановні творчі, талановиті друзі! Наша програма популяризації мовної освіти “Кубок за публікацію статті” затрималась через пандемію і велику війну, але COVID-19 нарешті подолано, а Україна обов’язково переможе агресора. Тому ми поновлюємо цю програму!

Отже. Підвищення рівня культури і освіти в Україні відбувається багатовимірно. Ми вдосконалюємо знання української мови, а також вивчаємо іноземні – англійську, німецьку, іспанську, французьку, польську тощо.

Без знання своєї мови і мов сусідів в світі, де люди багато подорожують, співпрацюють у спільних культурних і бізнесових програмах – тепер не просто важко, а неможливо існувати.

Тому ми запрошуємо всіх, хто вивчає іноземні мови, поділитися думками, враженнями, а можливо, і секретами 🙂 – як ви навчаєтесь чи викладаєте, як “вживаєтесь” в нове мовне середовище, в новий світ знань. Які підручники і методики ви використовуєте, яке видавництво ваше улюблене. Які цікаві моменти вам запам’яталися. Розкажіть про ваші таланти і вмотивуйте інших вчитися.

Ми опублікуємо ваш текст – ваші враження, думки, ваш нарис чи статтю. Хай читачі обговорюють, голосують зірками. Всі учасники цієї програми отримають представлення і популяризацію свого таланту, навчального закладу, творчих планів – в Європі і в світі, на наших сторінках і в соцмережах. Автор найпопулярнішої публікації отримає найбільш потужну популяризацію свого таланту і крутий Золотий (ну, під “золото” 🙂 ) кубок! А також інші призи від сайту Adverman.com, українських і європейських видавництв.

Оновлення. Шановні колеги, з вересня 2023 року ми розширюємо тематику конкурсу. Подавати матеріали можна на будь-яку освітню тему з будь-яких дисциплін. В тому числі критичні статті про освіту як таку.

Конкурс Освіта в Україні і в світі - Кубок За публікацію статті на сайті adverman.com

На цю сторінку ми додамо посилання на ваші статті (новини, огляди, оповідання тощо), що будуть опубліковані у нас.

Наприклад:

Мова як Музика – Олександра Романова

Олександра Романова Читати

Тож про які цікаві моменти і найбільш корисні підручники і курси ви можете розповісти?

Це постійна освітня і культурна творча програма з 2018-го року. Схвалено Міністерством культури України (лист 906/27/13-18). Долучайтеся сьогодні, і початківці, і найкрутіші мовознавці. Всі освітяни. І всі творчі люди!

Пишіть на Viber: 093 857-0388.

Навчайтеся, друзі!

Фанатам

ЯК КУПИТИ КУБОК ДЛЯ УЧАСНИКА КОНКУРСУ

Як закладу освіти, автору підручника чи методики, видавництву, книгорозповсюджувачу або ж поціновувачу талантів (фанату) купити кубок для вручення автору оповідання (новини, статті) про освіту.

1. Зробіть замовлення через Viber 093 857-0388. Ви отримаєте фотокопію рахунку-фактури на товар “Кубок (медаль, статуетка) “За публікацію статті на сайті adverman.com”” з підписом і печаткою. Також вам буде надіслано посилання, де на цьому сайті ви можете подивитися цей рахунок-фактуру для порівняння.

Увага! Стережіться шахраїв! Ми не розповсюджуємо наші рахунки-фактури без підпису і печатки. І якщо рахунку-фактури з підписом і печаткою немає на сайті, його не існує в природі.

2. Оплатіть нагородний товар на IBAN продавця, вказавши у призначенні платежу повну назву товару, а саме | Кубок “За публікацію статті на сайті adverman.com” |. Через деякий час вам “Укрпоштою” або “Новою поштою” прийде посилка із вашим брендованим замовленням. В посилці ви знайдете також оригінал рахунку-фактури і накладні. Одну накладну ми просимо підписати і надіслати нам, на адресу відправника, за наш кошт.

3. Далі ви можете в зручний для вас спосіб передати вашу нагороду автору статті, яку ви вважаєте найбільш цікавою.

Додаткову інформацію щодо вашого товару ви також завжди можете отримати по вайберу 093 857-0388 в робочі дні і години.

Надішліть цікаве оповідання і отримайте не лише кубок:

Конкурс Мій яскравий мовосвіт

За публiкацiю статтi на сайтi adverman.com

 

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин