Студія «Easy English»: опанування англійської через мистецтво та розваги

0
346
Владислава Бусаргіна, студія Easy English | Кубок за статтю на сайті adverman.com

В сучасному світі освіти все більшою популярністю користуються нетрадиційні методи вивчення іноземних мов. Одним із найцікавіших і ефективних напрямків є поєднання англійської мови з мистецтвом і розвагами, тобто проведення інтегрованих занять та заходів.

Саме такий підхід пропонуємо ми в студії «Easy English», яка привертає увагу дітей та їх батьків своєю незвичайною методикою навчання. Заняття в студії, що працює на базі комунального закладу «Станція юних техніків» Кам’янської міської ради Дніпропетровської області, є повністю безкоштовними для всіх охочих, бо так само як і шкільна освіта отримує кошти з держбюджету.

Зважаючи на вимоги сьогодення, заклад, нажаль, зараз не має змоги приймати вихованців на своїй базі через відсутність укриття, але завдяки співпраці з закладами загальної освіти, заняття з англійської мови проводяться очно та дистанційно.

Ми надаємо дітям унікальну можливість вивчити англійську мову, поєднуючи це з малюванням, співом і танцями. Усі заняття проходять у дружній атмосфері, що сприяє налагодженню міжособистісних зв’язків та розвитку комунікативних навичок учнів.

Однією з основних особливостей студії є те, що педагог працює за методикою інтегрованого навчання. Під час занять учні працюють над темами, пов’язаними з художньою та музичною культурою англомовних країн. Спів, танці та малювання є не тільки ефективними засобами навчання, але й допомагають розвивати креативність, музичний смак та художні здібності учнів.

Заняття в студії допомагають не тільки опанувати англійську мову, але й знайти нових друзів, збагатити себе духовно та розвинути творчі здібності. Я використовую індивідуальний підхід до навчання кожної дитини та підтримує вихованців, стимулюючи їх досягати нових вершин у навчанні та розвитку.

Окремо хочеться відзначити і те, що вихованці студії є активними учасниками та переможцями творчих конкурсів обласного та всеукраїнського рівнів, адже маючи результати своєї творчої роботи діти стають більш змотивованими до навчання.

Ми змінюємо традиційне уявлення про навчання англійської мови, роблячи його цікавим та захоплюючим. Шляхом поєднання мистецтва і розваг у навчальному процесі, студія не тільки допомагає учням вивчити мову, але й розвиває їхні таланти, знання і самовпевненість.

Студія вже зарекомендувала себе як перспективний колектив, який сприяє розвитку інтелектуальних і творчих здібностей дітей. Навчання у нас є відмінним варіантом для тих, хто прагне вивчити англійську мову в невимушеній та цікавій атмосфері, де мистецтво та розваги є невід’ємною частиною навчального процесу.

Моє головне завдання – навчити дитину любити навчання, і не важливо скільки їй років та за яким профілем отримує знання. Ми маємо донести дітям що навчання це не тільки домашні завдання та нудні вправи. Головне – не перетворити заняття в постійну виставу.

Владислава Бусаргіна
методист комунального закладу «Станція юних техніків» Кам’янської міської ради,
керівник студії «Easy English»
vnevstakaj@gmail.com
+380633514399

Владислава Бусаргіна, студія Easy English | Кубок за статтю на сайті adverman.com

Владислава Бусаргіна, студія Easy English | Кубок за статтю на сайті adverman.com

Владислава Бусаргіна, студія Easy English | Кубок за статтю на сайті adverman.com

for free
_____

Це безкоштовний творчий конкурс публікацій про освіту

Долучайтеся і ви просто зараз!

За публiкацiю статтi на сайтi adverman.com

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин