Duolingo навчатиме грі на музичних інструментах – освітня розвідка

0
329
Duolingo Music

Інженер Стів Мозер (Steve Moser) знайшов зображення музичних інструментів, код та брендинг Duolingo Music, приховані всередині мобільних програм Duolingo, що свідчить про роботу над програмою для навчання музиці.

Новий додаток буде навчати грі на фортепіано та барабанах, а також доступно викладатиметься музична теорія.

Цікаво, що у березні 2023 року у переліку вакансій Duolingo було знайдено позицію “експерта в музичній освіті, що поєднує в собі як теоретичні знання відповідних наукових досліджень про навчання, так і практичний досвід викладання”.

Але поки що Duolingo не підтвердила своїх планів. У компанії лише зазначили, що “постійно експериментують з новими функціями” і порадили не прогавити подію Duocon 11 жовтня.

Крім основної програми вивчення мов, Duolingo підтримує деякі побічні проекти. The Duolingo English Test, створений у 2014 році, є сертифікаційним онлайн-іспитом, який перевіряє знання мови. Під час пандемії компанія також запустила Duolingo ABC – безкоштовну програму для вивчення англійської мови дітьми від 3 до 6 років. У жовтні 2022 року компанія анонсувала безкоштовну програму для вивчання математики Duolingo Math.

Duolingo – електронна платформа вивчення мови і краудсорсингового перекладу тексту, що має платний та безкоштовний види акаунтів. Під час уроків користувачі допомагають перекладати вебсайти, статті та інші документи.

Коротка історія. Duolingo запустила закриту бета-версію 30 листопада 2011 року та зібрала понад 300 000 зацікавлених користувачів. Система стала відкритою для всіх 19 червня 2012-го і до січня 2014 року мала 25 мільйонів користувачів, з них 12,5 млн – активних. У 2013 році компанія Apple визначила Duolingo найкращим додатком року для iPhone, і це був перший освітній додаток, який виборов цю нагороду. У 2013 і 2014 роках Google також визнав Duolingo найкращим додатком для Android.

Крізь мовну освіту проростає музична? 🙂

Олександр Клименко

for free
_____

Це безкоштовний творчий конкурс публікацій про мовну освіту

Долучайтеся і ви просто зараз!

За публiкацiю статтi на сайтi adverman.com

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин