Фанати Тейлор Свіфт викликали землетрус

0
22
Тейлор Свіфт

Під час двох вечорів концертного туру Тейлор Свіфт у Сіетлі 22 та 23 липня відвідувачі концертів викликали сейсмічну активність, еквівалентну землетрусу силою 2,3 бала.

Професор геології в Університеті Західного Вашингтона Джекі Каплан-Ауербах розповідає: «Я отримала дані за обидва концертні вечори та помітила, що це явно однакова схема сигналів. Якщо я накладу їх, вони будуть майже ідентичними». Вона зазначила, що третій вечір трохи відрізнявся від двох попередніх – шоу було відкладено на 30 хвилин.

Це фанатсько-геологічне явище отримало назву «Swift Quake». Упродовж 10 годин ритм музики та глядачів, які співали та танцювали, реєструвався як сейсмічна активність. За два вечори концерти відвідали 144 тисячі любителів творчості Тей-Тей.

Eras – перший концертний тур Тейлор Свіфт за 5 років. Вона назвала минулі вихідні у Сіетлі одними з найулюбленіших у житті.

Цікаво, що і раніше концерти провокували сейсмічну активність, наприклад під час концерту Foo Fighters у Новій Зеландії у 2011 році.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин