Кубок за публiкацiю статтi!

0
307
Золотий кубок 2019
Золотий кубок 2019

Шановні творчі, талановиті друзі!

Підвищення рівня культури і освіти в Україні відбувається багатовимірно. Ми вдосконалюємо знання української мови, а також вивчаємо іноземні – англійську, німецьку, іспанську, французьку, польську тощо.

Без знання своєї мови і мов сусідів в світі, де люди багато подорожують, співпрацюють у спільних культурних і бізнесових програмах – тепер не просто важко, а неможливо існувати.

Тому ми запрошуємо всіх, хто вивчає іноземні мови у 2019 році, поділитися думками, враженнями, а можливо, і секретами 🙂 – як ви навчаєтесь і викладаєте, як “вживаєтесь” в нове мовне середовище, в новий світ знань.

Ми опублікуємо ваш текст – ваші враження, думки, ваш нарис чи статтю. Хай читачі обговорюють, голосують зірками. Автор найпопулярнішої публікації отримає потужну популяризацію свого таланту і крутий кубок!

На цю сторінку ми додамо посилання на ваші статті, що будуть опубліковані у нас.

Долучайтеся сьогодні, і початківці, і найкрутіші мовознавці!

Навчайтеся, друзі!

Заклади освіти, автори підручників і методик, видавництва, книгорозповсюджувачі, будь-які компанії, а також фанати-мовники можуть купити у нас спеціальний кубок і вручити авторові кращого оповідання (статті, новини) – кубок “За публiкацiю статтi на сайтi adverman.com”. Отримайте піар і пошану! Запрошуємо! Замовляйте на вайбер 050 208 9467.

Кубок за публiкацiю статтi!


* * *

Увага, оновлення! ВООЗ оголошує надзвичайний стан у сфері охорони здоров’я через глобальний спалах COVID-19. Будьте обережні.

Шановні друзі, ми продовжуємо публікувати цікаві матеріали від тих, хто навчається, і тих, хто навчає. Талановита Україна обов’язково переможе!

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин