Fly High Ukraine – англійська мова для дітей України

0
1087
Fly High Ukraine 1. Новини України сьогодні. AdverMAN

Новинка 2018 року, створена спеціально для успішної реалізації концепції “Нова українська школа” – оновлений бестселер британського видавництва Pearson Fly High Ukraine 1.

Fly High Ukraine 1 повністю відповідає вимогам Нового стандарту початкової освіти та програм Нової української школи і повною мірою реалізує компетентнісний підхід до навчання англійської мови у першому класі.

Fly High Ukraine 1 містить насичений матеріал для проведення пропедевтичного етапу вивчення мови, під час якого учні опановують базовий лексичний та граматичний матеріал, ефективно розвивають навички сприйняття на слух та говоріння, а найголовніше, у комфортній та цікавій атмосфері звикають до нового для себе контексту вивчення іноземної мови.

Відповідно до програми, алфавіт у Fly High Ukraine 1 вводиться поступово й таким чином, що діти, опановуючи нові літери, впевнено розвивають навички зорового сприйняття та писемного мовлення.

Інструкції англійською та українською мовами створюють позитивне середовище та, у поєднанні з англо-українським словником, дозволяють батькам маленьких учнів орієнтуватися в навчальному процесі.

Окрім цього Fly High Ukraine 1:

  • реалізує новий принцип оцінювання навчальних результатів, рекомендований “Новою українською школою” – розділ My Fly High Diary.
  • формує соціокультурну компетенцію маленьких учнів – розділ Culture: Ukraine and Great Britain.
  • навчає учнів бути ввічливими, дбайливо ставитись до своїх речей, ділитись іграшками, навчатись – рубрика Values.

Гнучка система Fly High Ukraine 1 дозволяє ефективно використовувати підручник як з 2-ма, так і з 3-ма уроками англійської на тиждень. А готові календарно-тематичні планування під кожен з варіантів навчання заощадять час на підготовку до уроків.

Fly High Ukraine 1 є унікальним підручником, який увібрав в себе найкращий міжнародний досвід навчання англійської 6-7 річних дітей та забезпечив стовідсоткове дотримання усіх засад реформи “Нової української школи”.

Замовити Fly High Ukraine. Рівень 1

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин