Особливості вибору планування квартири в ЖК SAN FRANCISCO

0
801
Переваги життя в ЖК SAN FRANCISCO Creative House

SAN FRANCISCO Creative House – новий ЖК класу «комфорт» біля станції метро «Нивки». Заплановано будівництво двох житлових будинків і одного офісного будинку. Запропоновано 269 квартир. Покупці можуть вибрати з декількох варіантів.

  • Однокімнатні квартири. Площа житла варіюється від 36,83 до 40,94 м2. Оптимальний вибір для студента, молодого фахівця, подружньої пари. Плануваннями передбачено наявність просторої кімнати, кухні і суміщеного санвузла. У всіх квартирах є лоджія, де можна облаштувати робоче місце або лаунж-зону.
  • Двокімнатні квартири. Площа – від 54,4 до 69,08 м2. Раціональне рішення для сімей з однією дитиною, літньої пари. У квартирах передбачена простора вітальня і окрема велика спальня. В одній з кімнат можна облаштувати робочу зону. Також є два санвузли і практична лоджія, яку можна переобладнати в зону відпочинку.
  • Трикімнатні квартири. Метраж житла – від 71,76 до 77,44 м2. Оптимальним вибором для сімей з дітьми є купити трикімнатну квартиру в ЖК San Francisco Creative House. Тут передбачена окрема спальня для дорослих, кімната для дітей і вітальня, яку при бажанні можна об’єднати з кухнею. Максимальний рівень комфорту забезпечує наявність лоджії і двох санвузлів.
  • Чотирикімнатні квартири. Ідеальне рішення для великих сімей. Завдяки великій площі (від 96,66 м2) тут вистачає місця для трьох спалень, великої вітальні, просторої кухні, широкого коридору, лоджії і двох санвузлів. Інвестори можуть перепланувати житлове простір з урахуванням особистих переваг.

Переваги життя в ЖК SAN FRANCISCO Creative House

  • Вигідне розташування. Новобудови зводяться за адресою: проспект Перемоги, 67. У хвилині ходьби від будинків знаходиться станція метро і зупинка наземного громадського транспорту. Автобуси курсують в усі райони столиці. Дістатися до Хрещатика можна за 15 хвилин на автомобілі.
  • Розвинута інфраструктура. У безпосередній близькості від будинків є всі необхідні об’єкти соціальної інфраструктури: школи, дитячі сади, лікувальні установи, ветеринарні клініки, аптеки, магазини, супермаркети, ТРЦ, кафе і ресторани. У п’яти хвилинах ходьби розташований один з найбільших столичних парків – Нивки, де можна влаштовувати пікніки, займатися спортом, гуляти з дитиною.
  • Упорядкована прибудинкова територія. Двір комплексу буде закритий для автомобілів. Власники автомобілів зможуть користуватися підземним паркінгом. Передбачено дитячий ігровий майданчик. Будуть висаджені дерева і клумби.

За додатковою інформацією про терміни здачі нерухомості в експлуатацію і вартості квартир в ЖК SAN FRANCISCO Creative House звертайтеся до відділу продажів.

 

No votes yet.
Please wait...