Kaleidoscope української експериментальної музики

0
7165
Kaleidoscope & Ігор Ялівець. Музика в Україні. AdverMAN
Kaleidoscope & Ігор Ялівець

Британський лейбл Flaming Pines випустив збірку української експериментальної музики Kaleidoscope. До збірки увійшли треки музикантів – Андрія Кириченка, Алли Загайкевич, Heinali, Endless Melancholy, Monocube, r.roo, Gamardah Fungus та інших. Об’єднав їх Ігор Ялівець – засновник гурту Gamardah Fungus з Дніпра.

“В основі цієї збірки – бажання донести українську електроакустичну музику до європейського та світового слухача. Багатьох наших музикантів і так вже непогано знають у світі, але я думаю, що ніколи не зайве внести свою лепту в розвиток культури рідної країни і розширити музичні горизонти. Тим більше, якщо випадає така можливість”, – розповідає Ігор.

“Ігор виконав чудову роботу з Kaleidoscope. Цей реліз доповнив нашу серії компіляцій, зайняв важливе місце у музичному просторі лейблу. Як куратор, я намагаюсь надавати слово музикантам, які працюють поза традиційними жанрами, експериментують зі звучанням”, – так прокоментувала співпрацю Кейт Карр, кураторка Flaming Pines.

У збірці 12 ексклюзивних треків. Жоден із них не видавався раніше, а деякі були спеціально записані для збірки. Обкладинку робила українська художниця Аліна Гаєва.

“Kaleidoscope вартий уваги. Я впевнена, що ті, хто його для себе відкриє, полюблять його одразу. Сподіваюсь, що так вони дізнаються більше про українську сцену та зможуть підтримати її, а потім – інші музичні напрямки та ніші з усього світу”, – каже Кейт Карр.

“Ця збірка для тих, хто хоче відкрити для себе сучасну українську електроакустичну сцену або розширити свої знання про неї. Для тих, кому цікаво щось нове і нетривіальне. Для іноземців та українців. Для тих, кому подобається хороша музика”, – зазначає Ігор Ялівець.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин