«Сузір’я Україна» – конкурс талантів, якого ще не було

0
215
Конкурс «Сузір’я Україна». Перший сезон

Новий український музичний лейбл «Сузір’я Україна» оголосив старт Першого сезону постійного онлайнового конкурсу пісні, музики і драйву. Сезон розпочався 11 жовтня і закінчиться 11 грудня 2019 року.

Запрошуються конкурсанти будь-якого віку, що виконують пісні та інші вокально-музичні композиціі будь-якого жанру.

Конкурсанти можуть бути не лише з України, а з будь якого місця цієї планети. Та якщо ви навіть з Марса – ласкаво просимо! Оплатити конкурсний збір можна і через PayPal.

Конкурсний збір у цьому сезоні становить 300 гривень.

Учасник отримає:

  • диплом із зазначенням місця та інших нагород;
  • публікацію свого відео на сайті «Сузір’я Україна»;
  • публікацію у результатах сезону;
  • публікацію у новинах на Музичному березі (якщо буде призове місце);
  • знижки та подарункові сертифікати на створення пісні, аранжування, студійний запис, фотографування на обкладинку сингла, що публікується, на дизайн, на публікацію та просування пісні чи артиста тощо (за вищі призові місця);
  • пропозицію опублікувати свою роботу на провідних світових музичних сервісах – Spotify, Apple Music, Google Play, YouTube Music, Amazon Music, Deezer та інших (якщо артист готовий до цього та його твір відповідає необхідним умовам).

Вікові категорії, що зазначатимуться у дипломах: 3–6 років, 7–10 років, 11–14 років, 15–18 років, 18–25 років, старші 25 років.

Ми не обмежуємо наших конкурсантів у стилях, жанрах та напрямах музики і вокалу. Академічний, народний, естрадний спів, джаз, читання репу, будь-що талановите вокально-музичне.

У постійному онлайновому конкурсі постійно змагаються відеозаписи живого виконання пісень, студійні аудіозаписи та відео зі студій розповідають про те, як артист працює в студії. У зазначений термін, після закінчення чергового етапу конкурсу, учасники отримують оцінки, поради, дипломи, призи, публікації. Перший етап розпочався.

Наша мета – знайти і вивести талановитих артистів у великий музичний світ, на провідні світові музичні сервіси, у світову музичну індустрію. Spotify, Apple Music, Google Play/YouTube Music, Amazon Music, Pandora, Deezer, Tidal, Napster, iHeartRadio, ClaroMusica та інші – вже чекають на вас.

Ваша подорож розпочинається сьогодні і веде на світовий музичний Олімп. Не зупиняйтеся, майбутні суперзірки та мільйонери!

Докладніше про конкурс →

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин