Конкурс Сузір’я Україна – Європа – багатожанровий, автори і виконавці

0
92
Конкурс Сузір’я Україна – Європа

Сузір’я Україна – Європа – міжнародний професійний, продюсерський, багатожанровий, постійний онлайн конкурс співаків, авторів пісень, музикантів-інструменталістів, композиторів, танцюристів, хореографів, акторів, режисерів, художників, журналістів і блогерів.

Мета конкурсу – підтримка всіх талантів, а також знаходження тих, кого візьме в продюсування і менеджмент наш лейбл AdverMAN Music. Ми продюсуємо цікаві творчі роботи, рекламуємо їх, збираємо аудиторію артистам, створюємо бренди. Допомагаємо. Вчителі отримують сертифікати учасників інноваційного освітнього процесу.

Конкурс Сузір’я Україна – Європа професійний – професійні музиканти, хореографи, актори, режисери, журналісти і викладачі дивляться і слухають творчі роботи, оцінюють і коментують їх, щоб допомогти конкурсантам стати професіоналами.

Продюсерський – продюсери дивляться на конкурсантів, дивляться і слухають їхні творчі роботи, щоб допомогти у продюсуванні, виданні, публікації і просуванні музики і пісень, синглів і альбомів. Створенні брендів артистів, збиранні аудиторії.

Багатожанровий – ми запрошуємо співаків і музикантів, танцюристів і хореографів, акторів і художників представляти пісенні, музичні, хореографічні, акторські, режисерські, образотворчі, журналістські творчі роботи і заохочуємо виконувати їх на основі також українського культурного продукту. Вітаються також номери, що створені у взаємодії мистецтв.

Постійний – конкурс відбувається постійно і поділений на сезони для періодичного оцінювання творчих робіт.

Онлайн – все відбувається онлайн, в інтернеті, дистанційно. Не треба нікуди їхати.

Ми представляємо українські творчі роботи в Європі і в світі.

Вчителі отримують подяки (є схвалення Міністерства культури) і сертифікати як учасники інноваційного екосистемного культурного процесу.

ПОЛОЖЕННЯ конкурсу і ЗАЯВКА на участь →

Rating: 5.0/5. From 5 votes.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин