Огляд популярних навушників у сегменті від 150$ до 200$

0
51

Ціновий сегмент від $150 до $200 – це зріз якісних аудіо девайсів. Якщо ви хочете купити якісні Hi-Fi навушники до свого плеєра, різноманітність моделей і брендів може поставити вас в глухий кут. Об’єктивної інформації занадто мало. Щоб уникнути найбільш типових помилок, краще брати навушники, визнані серед аудіофілів кращими.

iBasso IT01s

Ця модель однодрайверна та має високотехнологічний карбоновий динамік з напиленням із штучного алмазу. Звук цих навушників набагато цікавіший, ніж ви можете собі уявити. У комплектації є металева баночка, 9 пар силіконових амбушюр, 2 пари пінок і запасні змінні фільтри. Корпуси легкі та компактні, вони виготовлені з полірованого пластика і мають акуратно вигляд. Своєрідна форма забезпечує максимально комфортну посадку. Це єдина модель навушників в моєму топі, яка йде вже з балансним дротом.

Campfire Audio Comet

Упаковка і комплект у Comet нічим не відрізняються від більш дорогих моделей виробника. Маємо шкіряний чохол з хутром всередині, багато амбушюр, серед них пінки і насадки Final Audio, інструмент для чищення і фірмовий значок. Корпуси навушників дуже маленькі і вузькі. Вони зроблені з гладкої нержавіючої сталі і за формою схожі чимось на фен або на револьвер. Ця модель єдина дає можливість прямої посадки.

Звучання Комети згладжене, злите, не забарвлене. Хіба що помічений невеликий акцент на низьких частотах. Витриманий майже бездоганний баланс між деталізацією і музичної злитістю.

Whizzer A-HE03

У комплекті з навушниками ви отримаєте круглий чохол на магнітах, 3 пари силіконових насадок і 2 пари пінок. Дизайн і збірка навушників чудові. Посадка навушників відмінна. Кабель з безкисневої посрібленої міді візуально просто прекрасний. В експлуатації проблем з ним немає, він м’який і не схильний до сплутування.

Звучання навушнікив тепле, музичне, дуже соковите і розмашисте. Характерний почерк виражається в цілісності звуку. Всі ноти протяжні, насичені і правильно завершені.

Kinera Idun

Корпуси навушників з акрилу, великі і легкі, всі варіанти кольорів дуже ефектні. Форма корпусу створена для максимально зручної посадки. Звучання Kinera Idun повітряне, детальне і витончене. Подача близька до нейтральної, але відрізняється від iBasso IT01s меншою вагомістю і більш далеким позиціонуванням інструментів. Бас лінійний і точний, але ненав’язливий. Кількісно його досить, але додаткового акценту немає. Середні частоти детальні і прозорі. Верхні грають чисто і природно.

Можна прослухати та купити навушники в Києві у салоні партнера статті.

 

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...