Міністерство культури – розпорядження про звіти вчителів музичних і мистецьких шкіл

0
4
Міністерство культури

Шановні колеги, публікуємо витяг з Розпорядження про звіти і звітність вчителів музичних і мистецьких шкіл.

“Вчителю надається більше часу на викладацьку діяльність і на підвищення власної кваліфікації, в той час як звітність кардинально скорочується.

Вводиться приймання звітності за допомогою штучного інтелекту (ШІ) – вчитель має просто розповісти про певний період роботи, навести найбільш характерні приклади з практики навчання, вісловити свої міркування, ідеї, коментарі, побажання і зауваження.

Штучний інтелект ідентифікує вчителя за голосом і обличчям. Така ідентифікація є інтелектуальним електронним підписом. Паперова звітність скасовується.

Звітна розповідь вчителя надходить до служби аналізу і прогнозу штучного інтелекта, де порівнюється з розповідями інших вчителів, учнів і їхніх батьків, доповнюється статистичними даними, зібраними з міських, селищних і сільських шкільних сенсорів тощо. Статистичні дані від вчителя не вимагаються.

До атестації вчителя приймаються дані з фахової ефективності – наскільки зросла авторська і виконавська майстерність учнів, як повно розкриваються таланти учнів, який внесок в розвиток культури і мистецтв за звітний період зроблений цим конкретним вчителем і його учнями. Ці дані акумулює ШІ зі звітних розповідей вчителя і інших даних, які збираються в галузі культури і мистецької освіти постійно.

Вчитель має ефективно вчити, а не займатися звітністю і атестуванням, а учні мають зростати творчо і фахово, а не просто відвідувати чи бути присутнімі онлайн на уроках.”

Це був витяг з Розпорядження Міністерства культури планети Талантія. 🙂 Чи потрібно нам на Землі переймати такий досвід талантійців?

Андрій Мірошниченко

Творчі конкурси також мають бути ефективними. Долучайтеся до програми Hollywood:

hollywood promotion program-1200-630

Rating: 5.0/5. From 3 votes.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин