Український освітній хаб відкрився в Греції

0
1
UA edhub Greece | Ukrainian news by AdverMAN

В Афінах офіційно запрацював Український освітній хаб. Українські школярі зможуть надолужити пропущене у навчанні.

Про це інформує Міністерство освіти і науки України.

“Мережа українських освітніх хабів (цифрових освітніх центрів — DLC) реалізує концепцію навчання протягом життя (Life Long Learning) з метою розвитку людського капіталу України. Навчатися й набувати актуальних навичок у центрах можуть як діти, так і дорослі. Також школярі можуть надолужити пропущене у навчанні — все в інтерактивній пізнавальній формі”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, хаб у Греції вже двадцять перший заклад мережі українських освітніх хабів, які працюють з початку війни. Вони розташовані як в Україні, так і за кордоном: Польщі, Словаччині, Угорщині, Чехії, Болгарії, Швейцарії, Німеччині, Іспанії, Австрії, Великій Британії.

Координаторка українських освітніх хабів Марія Богуслав поділилася, що їхня велика мета – відкрити їх в усіх регіонах України та тих країнах, де нині найбільше українських дітей. Особливо таких центрів потребують громади, які найбільше постраждали від війни.

У Посольстві України в Греції зазначили, що у хабі створено умови для українських дітей, які наразі перебувають в Греції. Там можна навчатися та здобувати освіту за українською державною програмою, набувати soft skills навичок, вивчати іноземні мови на курсах і в розмовних клубах, підвищували кваліфікації тощо. Також центр відкриває можливість для молодих українців зібратися в офлайні та розділити частину рідної української атмосфери.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин