Страйкбольна зброя “українських диверсантів”. Чергове шоу ФСБ РФ

0
555
Російська провокація в Криму. AdverMAN

ФСБ Росії 10 листопада 2016 року заявила про затримання в Севастополі нібито членів диверсійної групи Міноборони України, які готували диверсії на військових об’єктах у Криму. «Федеральна служба безпеки РФ 9 листопада 2016 року в місті Севастополі затримала членів диверсійно-терористичної групи головного управління розвідки Міністерства оборони України, які планували здійснити диверсійні акції на об’єктах військової інфраструктури та життєзабезпечення півострова Крим», — сказано в заяві ФСБ. У затриманих вилучили вибухові пристрої «великої потужності», зброю, боєприпаси, засоби спеціального зв’язку «та інші речові докази їхньої злочинної діяльності, зокрема, мапи-схеми об’єктів запланованих диверсій», — зазначили у спецслужбі. Також вилучили чисті листки паперу формату А4 з печатками військової частини А0235 Міністерства оборони України. У цій же квартирі було знайдено шеврони військових частин України, офіцерські погони, візитку «Правого сектора» і комплекти камуфляжного одягу.

Трохи згодом ФСБ виклала в мережу відео затримання та проведення обшуку у квартирі «українського диверсанта». Повна версія цього відео:

Волонтери міжнародної розвідувальної спільноти проаналізували це відео. Виявилося, що вилучена зброя не бойова і призначена для гри в страйкбол (airsoft). Подробиці нижче, для збільшення натисніть на потрібну картинку.

1) Страйкбольний автомат АК KTR (CYMA CM040J), посилання на інтернет-крамницю. Зеленими стрілками позначені проводи для підключення акумулятора. У цій моделі він під кришкою ствольної коробки.

selection_159

2) Страйкбольний автомат Ср-3 «Вихор» (посилання на інтернет-крамницю):

selection_158

3) Пневматичний пістолет MP-654K. Зверніть увагу на два зуба задка ствола. У пістолета Макарова ПМ, а також у газового і травматичного аналога таких зубців немає.

selection_168

4) Страйкбольні гранати з наповнювачем у вигляді гороху РГС-4 (посилання на інтернет-крамницю):

selection_157

5) Газ для заправки страйкбольної зброї Puff Dino PDGG-1100 Green Gas (посилання на інтернет-крамницю):

selection_162

Напевно «сенсація» про українських диверсантів розрахована на цілковиту відсутність мислення у 86% росіян. Адже вони завжди вірять в те, про що їм розповідають і що показують російські ЗМІ за вказівкою путінських спецслужб. Припускаємо, що знайдуться особи з-за поребрика, які будуть голослівно заявляти: «А вибухівка, знайдена в каналізаційному колодязі?» Відповідаємо: Все,  знайдене не у квартирі, невідомо КИМ (?) і невідомо КОЛИ (?), не в присутності затриманого та свідків у цивілізованих країнах не є доказом. Що вчергове вказує на постановочне шоу ФСБ для середньостатистичного російського обивателя.

Матеріал до публікації підготували Кузьма Тутов та Михайло Кузнецов.

ІнформНапалм

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин