Автори текстів Онищенка – його російські куратори

0
568
Тарас Чорновіл. AdverMAN

От думав, що вже не повертатимуся до брехливої Онищенкіани, але знову наскочив на “велемудре” пророцтво чергового експерта, який лякає нас американськими наслідками звинувачень Онищенка. Бідака послався знову на ті вже висміяні шість мільйонів доларів за право балотуватися. Я на цю тему пару днів назад розмістив тут більшенький допис, де доказував, яке це безглуздя та чому воно могло бути придумане лише в Москві.

А зараз раптом згадав: та ж Онищенко в той час, про який говорить, був депутатом минулого скликання. Пройшов у Раду по мажоритарці, зразу вступив до фракції Партії регіонів. Поспіхом втік звідти 21 лютого 2014 року, коли вже загинула Небесна сотня, а Янукович втік з країни. За пару днів вступив у депутатську групу “Економічний розвиток”.

Так от, відкрив я на сайті Верховної Ради попереднє скликання, в ньому знайшов персональну сторінку Онищенка й відкрив рубрику “письмова реєстрація депутата”: rada.gov.ua

І виявив, що фігурант, хоч і не був дуже дисциплінованим депутатом, але, принаймні, раз на тиждень завжди в Раді (а значить і в Україні) появлявся. Два більші пропуски по одному місяцю бачимо лише під кінець скликання. Але один раз – це в час відпустки, а наступний – під час виборчої кампанії 2014 року, коли точно був у країні, оскільки “засівав” свій округ.

А тепер згадайте, в чому була суть того найпершого звинувачення Онищенка. Він твердив, що не мав права балотуватися на виборах 2014 року, бо не вписувався в конституційну норму про неперервне проживання в Україні упродовж останніх років, бо, бачте, їздив зі збірною з кінного спорту на тренувальний збір за кордоном. Я вже писав, що тільки в Московії не знають, що така відсутність за нашими законами не розриває терміну неперервного перебування. А якщо на додачу згадати про час, коли відбувалися літні Олімпійські Ігри, то підготовка до Ігор 2008 й 2012 року в Пекіні та Лондоні не стала таким фактором, оскільки Онищенко після них безперешкодно балотувався на виборах 2012 року. А за два роки роботи в Раді 7-го скликання у нього взагалі тривалих виїздів за межі країни не було, що він власноручно засвідчив у відомостях для письмової реєстрації.

От така казочка. А тепер пару майже риторичних запитань:

1. Чи Онищенко настільки дурний або хворий на склероз в останній стадії, щоб не згадати, що в нього за звітний період не було перебувань за кордоном на термін понад три місяці (навіть на місяць не було)?

2. Чи міг Онищенко сам для себе придумати таку тупу версію звинувачень проти Президента та його команди, яка легко спростовується, а в даному випадку навіть його власними підписами?

3. Оскільки всі ці звинувачення прозвучали відразу після візиту Онищенка до Москви (про що повідомив його адвокат Циганков), а всі первинні публікації появилися виключно в російських або напряму пов’язаних з російською агентурою ЗМІ, то чи не логічно стверджувати, що автор текстів не Онищенко, а його російські куратори?

4. Чи можна цю інформаційну атаку вважати частиною гібридної війни?

5. Чи не пора всіх, хто й далі бере активну участь у російській провокації проти України (уже не проти влади, а проти України!), починаючи від дешевих тролів із соцмереж і закінчуючи всякими “Українськими правдами” та Лещенками, хоча б морально звинуватити в колаборанстві?

Тарас Чорновіл

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин