Найкраща програма кандидата в президенти України

0
394
Президент України. Новини України сьогодні. AdverMAN

Коли я стану президентом, то вдвічі зменшу всі податки, вчетверо зменшу тарифи, а пенсії підвищу втричі. У перший же день підпишу про це указ.

Моїм головним пріоритетом буде свобода бізнесу. Правда, доведеться повернути державне регулювання цін, щоб захистити бідних. Але все решта підлягає рішучій дерегуляції, бо держава не має права втручатися в бізнес.

Дуже важливо, щоб були рівні умови для всіх, щоби жоден бізнес не мав пільг від держави. Зрозуміло, окрім стратегічних галузей та підприємств. Для них мусять бути особливі умови, але виключно за рішенням спеціальної комісії.

Ми проведемо швидку і масштабну приватизацію на умовах рівного доступу для всіх. Звичайно, для всіх, окрім олігархів: їм буде категорично заборонено брати участь. Олігархів визначатиме спеціальна Комісія з регулювання рівних умов, яку формуватимуть спільно президент, уряд та парламент.

Тепер питання, яке турбує всіх українських підприємців, — недоторканість приватної власності. Як ви знаєте, для мене приватна власність священна. Окрім вибіркової реприватизації, для якої моя команда вже готує закриті списки, все решта буде недоторканим, я це обіцяю.

Про ринок землі. Я безумовно за, обома руками. Тільки не зараз. Ми мусимо створити для цього всі належні умови, тож відкладемо це питання до кінця моєї президентської каденції.

Медицина повинна бути безкоштовна. Вся, стовідсотково. Але оскільки грошей в бюджеті не вистачає, ми мусимо нормально і без істерики ставитися до того, що пацієнти та їхні родичі беруть на себе частину витрат. Адже це відповідає їхнім інтересам, чи не так? Але водночас треба слідкувати, щоб не було корупції. Ці гроші мають іти на оплату лікарям, а не на хабарі.

Ми мусимо радикально скоротити кількість державних службовців, водночас слідкуючи, щоб це не збільшило рівень безробіття.

У своїй програмі я не маю права уникати контроверсійних питань. Чітко заявляю: я категорично проти одностатевих шлюбів. Звичайно, окрім ситуації, коли люди дійсно люблять один одного — чим вони гірші? У таких випадках ми мусимо бути толерантними.

Тепер я хочу торкнутися декількох питань, які, згідно всіх опитувань, найбільше турбують українців.

Давайте чесно скажемо: війну неможливо завершити за три тижні. Я обіцяю її завершити за шість тижнів. Але головне не швидкість, а умови миру. Донбас ми повністю реінтегруємо, але кордон між нами і ним залишимо, на всяк випадок. І на кордоні стоятимуть наші героїчні збройні сили, щоб дати рішучу відсіч агресору. Втім, стоятимуть вони без зброї, щоб агресора зайве не провокувати. Я вважаю, це збалансоване рішення, яке відповідає інтересам усіх сторін.

Зрозуміло, що ми відновимо економічні зв’язки з Росією. Але торгувати з ними не будемо, бо наш основний вектор, як ви всі знаєте, це Європа. Ми будемо щосили збільшувати експорт до Європи, одночасно запровадивши експортні квоти та мита, щоб збільшити надходження до бюджету. Як зазначено вище, стратегічно важливі підприємства їх не платитимуть, тому що рівні умови для всіх — це наш безумовний пріоритет одночасно з підтримкою національного виробника.

Тепер про боротьбу з корупцією. Це також наш безумовний пріоритет. Нам потрібен незалежний антикорупційний суд. Найкращий варіант — всіх суддів я призначатиму особисто, тоді він буде дійсно незалежним. Обіцяю швидко, за перший же місяць моєї служби на посаді президента України, посадити триста основних корупціонерів, але в умовах жорсткого дотримання всіх процедурних норм і вимог. Ми не дамо міжнародним партнерам підстав звинуватити нашу країну у відсутності верховенства права.

Ну і загалом про суддівський корпус. Вважаю необхідним повне оновлення судів, але без втрати професіоналізму. Я пропоную, щоб всі судді оновлених судів мали хоча би 15 років суддівського стажу.

Аналогічні вимоги треба застосувати до радикального оновлення прокуратури, поліції та інших правоохоронних органів.

Я дозволю носити короткоствольну зброю. Але користуватися нею я забороню, бо ще повбивають один одного. Найкращий спосіб розібратися з цією проблемою — заборонити продавати набої. Ви мені потім ще за це подякуєте, от побачите.

Ми поставимо бар’єр на шляху еміграції. У перший же день я підпишу указ, за яким буде суворо заборонено виїжджати за кордон. Усім, окрім тих, хто виїжджає на постійне проживання, на роботу чи навчання або з метою туризму чи у справах бізнесу.

І тепер найголовніше — боротьба з бідністю. Ви всі знаєте, що найкращий інструмент боротьби з бідністю — це гроші. Деякі кандидати в президенти обіцяють по тисячі гривень кожному. Це несерйозно. Я обіцяю по три тисячі гривень кожному протягом трьох місяців після моєї перемоги на виборах. Це буде рішучий і виважений крок у боротьбі з бідністю.

Що стосується виборчого законодавства. Я знаю, що значна частина громадських активістів просуває ідею відкритих списків. Я також підтримую цю ідею, з тією поправкою, що складати і затверджувати відкритий список мусить глава партії, щоб була все-таки якась відповідальність.

Ми мусимо всіляко сприяти зміцненню української демократії, і з цією метою пропоную збільшити повноваження президента. Адже всенародно обраний президент — це найдемократичніша з інституцій.

Отже, це була спроба стисло окреслити основні засади моєї політики як майбутнього президента України. Здається, прозвучали відповіді на всі основні запитання, що хвилюють українців. А повна програма знаходиться у великому гарно структурованому документі, який розробила моя команда. Він буде оприлюднений після виборів, щоб конкуренти не мали змоги скористатися цими унікальними розробками. Читайте, надсилайте свої зауваження. Адже всі знають, що почути зворотній зв’язок від людей — це для мене найважливіше.

Так що голосуйте за мене, і все, що ви почули, а також те, чого не почули, буде негайно втілено у життя протягом п’яти років моєї каденції — швидко, рішуче, але розважливо і без надмірного поспіху.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин