8 липня в Києві співає Maluma

0
645
Maluma. AdverMAN

8 липня в столичному Палаці спорту виступить найпопулярніший колумбієць сучасності.

З ним співають Мадонна і Шакіра. На його каналі в YouTube – майже 12 млрд переглядів. На його концертах сцена усипана жіночою білизною фанаток, які не можуть стримувати себе в пориві пристрасті. Йому 25 років і він живе на піку слави. Його звуть Maluma.

Насправді його звуть Хуан Луїс Лодоньо Аріас. Він народився в столиці світової наркоторгівлі – колумбійському місті Медельїн. А коли став співаком і зрозумів, що його місце на сцені, придумав собі нікнейм-шифровку: Maluma – це слово, що складається з перших складів імен матері, батька і сестри Хуана. Саме в такій черговості: мама Марлі, тато Луїс, сестра Мануела. Ма-лу-ма.

Співав Хуан з малих років, але те, що йому судилося стати артистом, з’ясувалося не відразу. Багато часу хлопчисько проводив на футбольних майданчиках – у Колумбії це головний вид спорту. Все різко змінилося, коли в 2010 році у віці 16 років він випустив пісню Farandulera. Трек став локальним радіохітом, і це зацікавило агентів гіганта шоу-бізнесу, лейбла Sony Music. Юнакові запропонували контракт. Він його підписав і став Maluma.

У 2012-му вийшов його перший альбом Magia, і його назва стала пророчою – почалася чарівна історія сходження колумбійської зірки. На світовій арені латин-попа на той час сформувався певний дефіцит свіжих чоловічих осіб. Рікі Мартін і Енріке Іглесіас поступово перейшли до когорти ветеранів жанру, потрібен був новий герой.

Коли за артиста береться така компанія, як Sony Music, він не відчуває нестачі в можливостях. І подальший успіх багато в чому залежить від працьовитості і таланту потенційної зірки. У Maluma з цим було все в порядку. З 2012 по 2015 рік він склав і записав в студії понад вісімдесят (!) Пісень. Ця гора матеріалу була піддана ретельному відбору, редагуванню та тестуванню на фокус-групах. Десятки людей, залучених лейблом, включилися в роботу з видобутку «золота» – майбутніх хітів. У підсумку відібрали 15 пісень.

Спрацювало. Після виходу альбому Pretty Boy, Dirty Boy (2015) відразу кілька треків Maluma потрапили в першу десятку американського чарту латин-поп хітів Billboard. Щоб уявити собі рівень популярності пісень Хуана з того альбому, просто знайте – у кліпу El Perdedor на сьогодні 1 млрд 100 млн переглядів, а у Borro Cassette – 900 млн.

І понеслося. Через рік він співає дуетом з Шакірою. Навесні цього року він разом з Мадонною записує Medellin – флагманський сингл її нового альбому. Нарешті, в травні 2019-го випускає черговий альбом 11:11 і відправляється з новою програмою в світовий тур, графік якого складений до листопада. Приємно, що в ньому є і Київ.

Пісні Maluma відносять до стилю реггетон, народженому в 1990-і роки під впливом реггі, денсхолла і хіп-хопу. Енергія цих явищ переплітається в музиці колумбійської зірки. Він цілком відповідає цьому яскравому танцювальному світові, хоча і говорить про те, що Maluma живе на сцені, а за лаштунками – Хуан Луїс.

Він дуже любить свою сім’ю, не випадково його псевдонім пов’язаний з найближчими людьми. І, схоже, він без розуму від своєї дівчини – кубинсько-хорватської моделі Наталії Баруліч. На одному з концертів він не втримався, вивів її на сцену, посадив на стілець і поцілував. Йому хотілося поділитися своїм почуттям з усім світом.

Maluma and Barulich. AdverMAN
Maluma и Наталія Барулич

Минуло всього кілька місяців, і на церемонії MTV Video Music Awards Хуан поцілувався під час виступу з однією зі своїх танцівниць. Любителі пліток спробували роздути з цього скандал, але не вийшло. Наталія Баруліч публічно зізналася: «Все в порядку, вони не зайшли надто далеко».

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин