Репер R. Kelly: рекет, торгівля людьми, дитяча порнографія

0
2
Репер R. Kelly: рекет, торгівля людьми, дитяча порнографія

Журі присяжних федерального суду у Брукліні (штат Нью-Йорк) визнало американського репера R. Kelly винним у рекеті та торгівлі людьми.

Музиканта визнали винним за девʼятьма звинуваченнями — вони включали сексуальну експлуатацію неповнолітніх, рекет, викрадення людей, хабарництво і торгівлю людьми з метою сексуальної експлуатації.

Журі суду ухвалило рішення, почавши його розгляд ще в пʼятницю, 24 вересня. Остаточний вирок R. Kelly оголосять 4 травня 2022 року. Повідомляється, що за вказаними звинуваченнями виконавцю загрожують «десятки років увʼязнення».

R. Kelly – американський репер, продюсер. Вважається найуспішнішим сольним виконавцем 1990-х років за кількістю синглів, які потрапили в число найкращих композицій США. Випустив 14 альбомів. Володар безлічі нагород, зокрема трьох статуеток «Греммі».

У грудні 2019 року Федеральні прокурори у Брукліні звинуватили R. Kelly в підкупі державного службовця Іллінойсу в серпні 1994 року, щоб отримати фальшиві документи для своєї неповнолітньої нареченої Алії.

Перед цим R. Kelly висунули нові звинувачення у справі про дитячу порнографію. Його знову заарештували.

Раніше його звинуватили в 10 випадках сексуального насильства стосовно однієї повнолітньої дівчини і трьох неповнолітніх.

R. Kelly

CNN
Ukrrain

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин