Як обрати електробритву, щоб регулярно брати її в дорогу

0
34

В час, коли всі ми розкидані по світу, важливо робити все можливе для максимального відчуття комфорту. Як обрати електробритву, щоб можна було регулярно брати її в дорогу?

Прилади для гоління відрізняються за особливостями конструкції, способом живлення, кількістю головок та їх рухливістю. Будь-які електробритви у Івано-Франківську доступні в широкому асортименті. Загалом, всі вони поділяються на два види – сіткові та роторні. Кожен має свої плюси та мінуси.

Сіткові електробритви

Мають таку назву через особливості конструкції. В них ножі у вигляді лез розміщені під сіткою з отворами. Ця сітка має мінімальні розміри та захищає шкіру від порізів, ножі мають спеціальну форму, яка дозволяє якісно голити навіть довгі волоски. За допомогою сіткової електробритви є можливість надати бороді чи вусам будь-якої форми, а її компактний розмір дозволить користуватися нею навіть в дорозі.

Серед мінусів цього виду можна виділити необхідність раз на рік замінювати сітку та неможливість електробритви повторювати контури обличчя.

Роторні електробритви

Працюють за допомогою маленьких ножів, які мають форму дисків та рухаються обертами. Цей вид дуже міцний, а роторні диски здатні повторювати контури обличчя та щільно прилягають до шкіри. Окрім цього, така електробритва дуже довго прослужить, ножі майже не тупляться, замінювати їх потрібно раз на декілька років. А завдяки новим технологіям, таким як титанове напилення, заміна взагалі може не знадобитись.

Серед мінусів роторних електробритв можна виділити високу можливість виникнення подразнення у людей з чутливою шкірою та необхідність часто чистити ріжучий блок, для чого потрібно використовувати виключно спеціальні м’які щіточки.

Додаткові параметри електробритв

Окрім поділу на сіткові та роторні, при виборі електробритви ще слід звернути увагу на наступне. Тип гоління буває сухий чи вологий. Сухий тип не потребує використання піни чи гелю для гоління, вологий – навпаки. За кількістю головок все частіше популярністю користуються ті, які оснащені двома або трьома. Чим більше головок, тим якісніше буде гоління, а їх рухливість дозволяє дуже легко повторювати контури обличчя.

Так яку ж електробритву обрати для подорожей?

Отже, можна зробити висновок, що в дорогу краще підходять електробритви з акумуляторним типом живлення для сухого гоління, адже використовувати піну або гель буде незручно. На сайті Алло є можливість підібрати саме таку або будь-яку іншу. Також варто обирати пристрій з більшою ємністю батареї або ж з наявністю функції швидкого заряду, яка дозволить використовувати електробритву навіть за допомогою автомобільного прикурювача.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...