Топ-5 сучасних необхідних гаджетів

0
17

Молодь та люди старшого віку вже не уявляють життя без техніки та різноманітних інноваційних пристроїв. Тому гаджети стають дедалі популярнішими та жаданими. У магазинах електроніки можна знайти девайси, які підійдуть дошкільнику, підлітку та дорослій людині. Ось топ 5 пристроїв, які зараз актуальні та допомагають у сучасному житті.

Смартгодинники для дорослих та дітей

Їх купують навіть малечі, коли ті починають ходити до школи. Для дітей розроблені моделі із сім-картами та мінімальним набором необхідних опцій. Дорослі ж можуть купити багатофункціональні смартгодинники, у яких, окрім дзвінків та смс, є месенджер, камера, спілкування за допомогою відеозв’язку та інше. Цей девайс може навіть повністю замінити смартфон або стати додатковим корисним пристроєм. Багато сучасних стильних моделей є в магазині Алло в Одесі, представлені різні варіанти для хлопчиків та дівчат, жінок та чоловіків. Головне — вибрати товар, який задовольняє потреби, а не тільки подобається зовні.

Смартваги з розширеними функціями

Їхні переваги оцінили небагато людей. Але ті, хто вже придбав новий девайс, знають, що від нього достатньо користі. Окрім ваги пристрій показує:

  • індекс маси тіла;
  • рівень підшкірного жиру;
  • кісткову масу;
  • кількість білка;
  • м’язову масу;
  • розрахунок калорій;
  • біологічний вік тіла;
  • кількість рідини.

Тобто вони багатофункціональні та допомагають стежити за вагою та станом здоров’я. Людина після зважування може скорегувати раціон та стиль життя. Стає зрозумілим, чому йде набір чи втрати ваги, як цього уникнути. Смартпристрій здатен показувати десятки параметрів, але переплачувати за непотрібні не варто.

Блютуз-колонка для музики

Такий гаджет дуже полюбляють діти, але дорослі теж ним користуються. Колонка потрібна не лише тим, хто постійно влаштовує вечірки з гучною музикою. Її легко використовувати разом із ноутбуком чи телефоном під час перегляду фільму. Також можна брати колонку на пікнік, дитяче свято на відкритому повітрі чи поставити в машині.

Фітнес-браслет для спорту

Він показує багато даних — час, кілометраж, кількість кроків, рівень пульсу, тиску та насиченість киснем. Фітнес-браслети мають налаштовані програми, які допоможуть бігти чи займатися в залі без шкоди для здоров’я. Контролювати свій стан та стежити за тривалістю тренування буде легше.

Робот-пилосос — незамінний помічник

Прибирання в хаті з ним буде простішим. Дехто вважає, що заміна фільтра та зарядка пристрою займає багато часу. Проте це не так складно, ніж прибрати всю оселю. Тим паче, що пилосос може це зробити навіть за відсутності мешканців — увімкнув девайс та пішов із дітьми на прогулянку. За годину навіть велика квартира буде чистою. Робот-пилосос дістає у важкодоступні місця (під диваном, шафою), не пропускає пил та невеликі крихти. Працює майже безшумно, не заважає людям та хатнім тваринам.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...