Аirprods Pro – комфортне звучання улюбленої музики

0
23

Існує чимало речей, вартих надзвичайної уваги, однак, навушники явно не відносяться до них. Їх розробники змогли вчасно усвідомити, що немає сенсу надто концентруватися на оптимізації способів передачі звуку. Сучасний споживач приділяє найбільшу вагу їх якості та зручності.

Щоб не плутатись в дротах, люди віддають перевагу безпровідним навушникам. Аби не нервуватися зайвий раз, коли шум на вулиці перебиває звуки улюбленої музики, вони шукають пристрої, що здатні подавляти сторонні звуки. Спеціалісти компанії Apple гарно розуміють наявні потреби. Вони придумали навушники Аirprods Pro з технологією EQ та набором не менш цікавих функцій, які роблять їх експлуатацію максимально приємною.

Час забути про…

З навушниками Airpods Pro чимало проблем зникли самі собою. Тепер можна не хвилюватися, що навушники випадково випадуть із вух. Звісно, не варто виключати таку можливість під час перевдягання чи надто активних рухів головою. В більшості ж випадків наявність силіконових насадок різного розміру дозволить їх надійно зафіксувати. Замайтеся спортом без вагань! Вони не висковзнуть у процесі.

Зникли й інші незручності, що стосувалися вмикання-вимикання чи перемотування композицій, або потреби змінити гучність. Завдяки спеціальним датчикам, пристрій, який виймають із вуха, вимикається автоматично. Для приймання дзвінків, перемикання та регулювання сили звуку достатньо лише одного дотику. Airpods Pro легко під’єднується до iPad, як і до іPhone, які мають доступ до iCloud. Власник навушників відповість на дзвінок фактично не відволікаючись від своїх занять.

Що ж робити у випадку втрати одного чи двох навушників? Додаток Find My покаже місце, де пристрій зафіксували онлайн востаннє. Використання цієї програми також дозволить увімкнути музику, що зробить навушники дуже «помітними».

Власник Airpods Pro не турбується про наявність шуму чи про його відсутність. Наявність спеціальної сіточки дозволяє усунути шум вітру. Він зможе гарно спілкуватися перебуваючи на вулиці. Пристрій має ефективну систему пригнічення звуків, що лунають зовні, тож користувача ніякий шум не відволікатиме від прослуховування улюбленої музики. Звісно, іноді не варто втрачати відчуття реальності. Перемикаючи режими, власник зможе обрати, на чому йому сконцентруватися.

З Airpods Pro можна не турбуватися про неякісну роботу. Ні, вони не зламаються, якщо придбати в Appleroom, де продаються оригінальні товари.

Певні функції Airpods Pro використовує далеко не кожен. Є кілька приємних доповнень, та знають про них не всі. Власник пристрою може скористатися бездротовим заряджанням футляру Airpods Pro мають і вбудовані датчики, здатні забезпечити об’ємність відтворювання звуку, аналізуючи просторове розміщення голови.

Особливо приємно, що навушники не бояться дощу чи іншого виду вологи. Їх власник навряд чи захоче влаштувати перевірку, та наявність рейтингу захисту IPX4 – гарантія того, що Airpods Pro можуть витримати вплив водяних бризг до 10 хвилин. Це не зіпсує і жодним чином не вплине на їх функціональність. Диво, а не навушники!

_____
order 1048487

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...