ПАРЄ засудила Росію за терористичну діяльність в Україні

0
494
ПАРЄ ПАСЕ PACE

Парламентська Асамблея Ради Європи засудила Росію за терористичну діяльність в Україні, повідомив член делегації Верховної Ради у ПАРЄ, голова підкомітету з проблем злочинності і боротьби з тероризмом комітету з правових питань та прав людини ПАРЄ Георгій Логвинський.

“Парламентська Асамблея Ради Європи засудила Росію за терористичну діяльність в Україні. Про це йдеться в Декларації ПАРЄ №14257, автором якої я є. Депутати усіх політичних груп ПАРЄ, окрім об’єднаних лівих, засудили дії російських спецслужб, спрямовані на усунення народного депутата України Антона Геращенка”, – написав Логвинський.

Він зазначив, що депутати від Грузії підтвердили аналогічні ситуації на їх території. Грузинські колеги повідомили Логвинському про спроби спецслужб РФ використовувати представників криміналітету і колишніх ув’язнених з окупованих територій з метою організації терактів і усунення політично неугодних осіб.

ПАРЄ терроризм Росії

Читайте також російською: новости Украины сегодня

Також Європейський суд відхилив скаргу російського заводу “Алмаз-Антей”, який оскаржив введені проти нього санкції. Цим рішенням суд підтвердив, що Росія незаконно передавала озброєння, вироблене на заводі, сепаратистам на українську територію.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин