Чи можна фарбувати натуральне нарощене волосся

0
7

Натуральне волосся високої якості, що використовується для нарощування капсульним або стрічковим методом, можна завивати, випрямляти та фарбувати. Воно має природну пористу структуру та добре утримує усередині пігмент. Розберемо, як правильно фарбувати нарощене волосся. Якщо ви ще не знаєте, де купити якісне натуральне волосся, загляніть в інтернет-магазин Zirkova: https://zirkova.com.ua/ua/g1518926-volosy-dlya-naraschivaniya.

Правила фарбування нарощеного волосся

Якщо ви плануєте зміну кольору, процедуру краще виконати до нарощування та підбирати зріз під новий колір волосся. Це дозволить якісніше профарбувати прикореневу зону, оскільки при фарбуванні вже нарощеного волосся місця кріплення капсул або стрічок залишаться незабарвленими.

При виборі кольору обов’язково враховуйте базу нарощеного волосся та його тип. Волосся не рекомендується повністю висвітлювати з використанням 9-12% оксиду. Освітлювальні порошки руйнують внутрішні структури волосяного стрижня, що надалі призводить до ламкості та посічення кінців.

Нарощене волосся не рекомендується фарбувати побутовими фарбами, в яких виробник самостійно визначає відсоток оксиду без урахування бази та типу волосся.

Перед фарбуванням шкіру захищають шаром крему. Фарбу наносять із потиличної зони, переміщаючись до чола. Час дії фарби визначається майстром залежно від бажаного ефекту.

Вибір фарби для нарощеного волосся

Більшість виробників випускає дві лінійки барвників: професійні та побутові. Останні мають числове маркування та назву кольору, перші — лише чилове.

Перше число від 1 до 12 визначає глибину основного кольору від чорного до блонда; друге — основний відтінок. Наведемо приклад: вибраний каштановий колір може мати мідний, золотистий і навіть фіолетовий відтінок.

Додатково до професійних фарб підбирається оксид. 1,5-3% підходить для тонування нарощеного волосся, фарбування на тон темніше або «тон у тон». Якщо ви плануєте отримати фарбування на тон темнішим, обирайте 6% оксид. Чим щільніше та жорсткіше волосся, тим вищим може бути оксид.

Фарбоване нарощене волосся вимагає більш ретельного догляду, тому рекомендуємо придбати маску глибокого живлення, а також незмивні олії та кристали, що запобігають січенню кінчиків. Всі засоби наносяться на довжину з відступом не менше 10 см від прикореневої зони.

No votes yet.
Please wait...