Проект “НЕ_Порошенко”. Як Путін збирається перемогти на виборах президента України

0
9429
Вибори в Україні. Новини України сьогодні. AdverMAN

Кремль зараз веде відчайдушну боротьбу за українські вибори.

Дуже уважно відслідковуються суспільні настрої, детально аналізується та структурується електорат. На основі такого аналізу висуваються відповідні кандидати. Застосовуються всі можливі виборчі технології. Завдання у кремля, відверто кажучи, непросте. Основна проблема – відсутність «не підмоченого» прохідного кандидата. І створити та оперативно розкрутити такого на мій погляд вже часу немає. Відповідно, кремль змушений робити ставки на те, що є, на політичний секонд-хенд.

Звичайно ж, ідеалом для кремля було б повторити свій успіх 2010-го року, зорганізувати битву у фіналі двох кремлівських маріонеток. Цього разу це мали б бути, за задумом кремля, Гриценко та Тимошенко. Але бравий полковник, здається, явно не дотягує. Незважаючи навіть на зорганізовану під нього «демократичну коаліцію» з бувших комсоргів та політичних лузерів.

Тому, як це не сумно для кремля, основних кандидата вимальовується два: Порошенко (Україна) і Тимошенко (РФ). Саме на перемогу кандидата від РФ кинуто всі сили, застосовуються технології та будуються стратегії.

Стратегія, очевидно, розбивається на дві частини:

1. Не дати Порошенко перемогти в 1-му турі, при цьому відтягнути в нього максимум голосів на інших кандидатів;

2. У 2-му турі, в який прогнозовано вийдуть Порошенко (Україна) та Тимошенко (РФ), сконсолідувати навколо Тимошенко всіх, хто «проти Порошенка», тобто всіх, хто голосував у 1-му турі за інших кандидатів.

Задля вирішення п.1, згідно аналізу електорату, виборцю пропонується АСОРТИМЕНТ кандидатів. Вони ні в якому разі (як помилково вважають) не конкурують один з одним. Всі вони разом, скоординовано, вирішують головне завдання, яке умовно можна назвати: НЕ_Порошенко. Хто завгодно, аби НЕ_Порошенко. Обирай на будь-який смак. Якщо говорити в термінах маркетингу, то споживачу пропонують один і той же йогурт «НЕ_Порошенко» тільки з різними смаками. Обирай, що подобається.

Ти за кремль, путіна і «расіяпріді»? На тобі кандидата від «медведчуковської» частини «розколотого» опоблоку. Ти ностальгуєш за СРСР та за «дружбой братскіх народов», але путіна та його агресію не сприймаєш? На тобі кандидата від іншої частини «опоблока», на них путін навіть санкції наклав! Тобі просто хочеться щось поміняти? Ось тобі дємократічєская коаліція Гриценко або «друг народа, свій в дошку» Ляшко. Ти пенсіонер, для якого найважливіші тарифи? Йуля Володіміровна льогко знизить їх вдвічі! Ти студент і хочеш, щоб все по-приколу? На тобі Зеленського. Туди ж і неприкаяні адепти Саакашвілі підтягнуться – пропозиції по «реформах за 70 днів» писати. НЕ_Порошенко на любий смак! Обирай!

Паралельно будуть прощупуватись розклади на наступні вибори у ВР, піаритись політичні сили. Чисто технічні дрібні кандидати – для створення скандалів, гучних звинувачень, заяв про «порушення», «замахів на кандидата» і т.п.

Основна боротьба буде за тих, хто не визначився, хто не цікавиться політикою, хто “устал”, яким все пох і т.п. А таких дуже багато. Завдання – максимально відтягнути голоси у Порошенка, знизити явку виборців, дискредитувати вибори, пропхнути таким чином Йулю у 2-й тур (а для цього потрібно лише, щоб Порошенко не набрав 50%, а Йуля посіла друге місце, неважливо з яким відсотком – це їй забезпечать). А в другому турі намагатися сконсолідувати навколо неї всіх, хто “протів етого Порошенко”. Всі кандидати 2-го ешелону НЕ_Порошенко висловлюються на підтримку Йулі і проти Пороха, таким чином пробують зібрати їй перемогу. Бойко заявить, що Йуля єдина, хто зможе досягти миру з РФ, тому він віддає голоси їй. Зеленський урочисто передасть їй зібрані «пропозиції» своїх божевільних, а Йуля урочисто пообіцяє всі їх виконати. Гриценко заявить, що лише Йуля – справжній демократ. Виборці схильні до інерції, не всі, але багато підуть і проголосують так, як їм скаже попередній симпатик. Якщо кремль відчуватиме, що тактика не вдається – будуть зривати вибори: провокаціями, терактами, політичними вбивствами, заворушеннями, судовими позовами і т.п.

Ставки для кремля надто високі. Але ще вищі вони для нас. Кремлівська маріонетка на чолі держави це, на мою думку, майже гарантований 3-й Майдан та громадянська війна (сирійській сценарій) для України.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин