Корпорація Roshen побудувала і передала військовим Збройних Сил України двоповерховий будинок на 16 квартир – на будівництво витратили 4 місяці та майже 1 мільйон доларів.

Затишний двоповерховий будинок збудували під Броварами для сімей військовослужбовців, яких передислокували із Криму у 2014 році. Він знаходиться поряд із військовою частиною. У кухнях – вбудована техніка, керамічна плитка – у санвузлах, умебльовані передпокої та кімнати – таким побачили своє житло військові подружжя, коли отримували ключі від нових квартир.

«Були повністю обладнані і кухня, і ванна. Скрізь були шафки, плита, духова шафа. І навіть посудомийна машина», – із задоволенням розповідає сержант ЗСУ Людмила.

У будинку два під’їзди на 16 квартир загальною площею 1200 квадратних метрів. Цього року компанія збудує такий же будинок для військових у Калинівці, що на Вінниччині. На будівництво планують витратити понад 30 мільйонів гривень та здати в експлуатацію вже влітку цього року.

Відомо, що компанія Roshen неодноразово надавала допомогу ЗС України, зокрема за її кошти було відновлено та модернізовано систему протиповітряної оборони навколо Києва, закуплено засоби захисту, спорядження, лазне-пральні комплекси, сотні снайперських гвинтівок тощо.

Загалом на підтримку армії витрачено не менше ніж мільярд гривень.

«Наша компанія з самого початку бойових дій долучилася до підтримки української армії. Разом з усією країною, з усіма волонтерами. Було дуже багато закуплено необхідних речей. Це і каски, і бронежелети, і військовий одяг. Все, чого потребувала армія», – каже директор соціальних проектів корпорації Roshen Ірина Пономаренко.

No votes yet.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин