Танцювальний конкурс Dance Flow: старт першого сезону

0
284
Конкурс Dance Flow перший сезон

Dance Flow – міжнародний професійний постійний онлайн конкурс хореографічного мистецтва. Перший сезон розпочався. Запрошуємо конкурсантів!

Реєстрація і подання матеріалів – від сьогодні до 30.12.2019 (але не зволікайте!).

Публікація результатів першого сезону конкурсу – 15.01.2020.

Dance Flow – конкурс для усіх творчих колективів та окремих виконавців незалежно від віку і країни, який легко долає географічні й матеріальні бар’єри та надає рівні можливості для кожної людини, що не може не танцювати.

Головна мета конкурсу – підтримка талановитих людей і колективів, визначення їхньої майстерності та допомога у вдосконаленні. Із завершенням етапу (сезону) конкурсу наша співпраця із конкурсантами не припиняється – усі бажаючі стають учасниками творчої танцювальної екосистеми Dance Flow Ecosystem.

Творчі хореографічні роботи конкурсантів публікуються на нашому сайті у вигляді відео. Ці танцювальні відео дивляться професіонали та початківці з різних країн, оцінює журі.

Отже, для участі у конкурсі Вам достатньо записати на відео ваш хореографічний номер, надіслати нам заявку на конкурс Dance Flow з коментарями та посиланнями на ваші відео і почекати висновку журі, дружніх зауважень і побажань від професіоналів та отримати диплом й інші призи у відділенні “Нової пошти”.

Докладніше про конкурс можна дізнатися з Положення конкурсу Dance Flow.

Результати етапу (сезону) конкурсу публікуются, конкурсанти запрошуються у нашу екосистему, де спілкуються з колегами, отримують поради, уроки, майстер-класи, персональні сторінки тощо.

Кожна творча людина цікава для нас. Ми допомагаємо тим, хто бажає досягти вершин творчості і майстерності. Тим, хто не може не танцювати. Ніхто не залишається за бортом.

Ласкаво просимо, друзі!

Також цікаво

Відтепер кожен призер наших творчих конкурсів може отримати кубок (статуетку, медаль, диплом тощо) від бренду, компанії або будь-якого фаната, поціновувача творчості талановитої людини. Всіх конкурсів – музичних, танцювальних, художніх, літературних.

Поціновувач може купити у нас, наприклад, кубок і зі своїм написом (брендуванням) вручити призеру конкурсу.

Така підтримка надихатиме творчих людей на більш стрімкий творчий розвиток, додасть сил і впевненості у собі. Це дуже важливо.

Повідомляємо, що шановне видавництво “Методика” вже придбало кубок для вручення переможцю конкурсу “Кубок за публікацію статті на сайті AdverMAN.com“. Дякуємо партнерам за підтримку творчих людей України!

Долучайтеся, не вагайтеся, адже українські таланти потребують підтримки.

Танцюймо, співаймо, піднесенню культури України допомагаймо! 🙂

Отже, творчо-призовий потік стартував. Запрошуємо!

З повагою,
AdverMAN

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Ми публікуємо творчі роботи українських талантів, просуваємо українську культуру в світі. Просимо підтримати нас ↓ ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА

ТВОРЧІ КОНКУРСИ

Також цікаво і корисно: міжнародні фахові двотурові конкурси талантів:
Також: Зіркові сторінки талантів, Зоряний журнал і Конкурсний портал

Курс підвищення кваліфікації вчителів на 60 годин: "Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ" ↓

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину ↓

Творчі оголошення: продати пісню, музику, картину

Музика:

Я відчувала те саме

Дівчинка з Місяця

Ілон Маск - марсіанин